Η δημόσια κόντρα ανάμεσα στην κόρη της Whitney Houston, Bobbi Kristina Brown και την μητέρα της τραγουδίστριας Cissy Houston έχει παίξει πολύ στα μέσα ενημέρωσης για πολλούς μήνες, μετά το θάνατο της το 2012, τροφοδοτούμενη σε μεγάλο βαθμό από δηλώσεις των ίδιων των «πρωταγωνιστριών».

Όταν κυκλοφόρησε το βιβλίο «Remembering Whitney» τον Ιανουάριο, από τη Cissy Houston, η Bobbi Kristina κράτησε τις αποστάσεις της γράφοντας μάλιστα στο Twitter πως δεν έχει καμία σχέση με αυτό και πως ούτε το έχει διαβάσει ούτε πρόκειται να το διαβάσει. Δημοσιεύματα ανέφεραν πως η 20χρονη χαρακτήριζε το βιβλίο «ασεβές».

Τώρα η γιαγιά Houston επιχειρεί να τα ξαναβρεί με την εγγονή της και της απηύθυνε ανοιχτή επιστολή, στην ίδια και τον μνηστήρα της Nick Gordon.

«Krissi, σε αγαπώ. Μπορεί να σκέφτεσαι πως δεν σε καταλαβαίνω αλλά θυμήσου, μωρό μου, κι εγώ έχασα τη μαμά μου όταν ήμουν παιδί. Οπότε ξέρω τη θλίψη και τη μοναξιά που νιώθεις από τότε που πέθανε η μαμά σου», γράφει.

«Παρότι ξέρω πως το πνεύμα της είναι μαζί σου πάντα, κλαίω μαζί σου, κλαίω για σένα. Πενθώ μαζί σου και για σένα, για όλες τις ημέρες και τις νύχτες που θέλεις να της πεις κάτι ή να ζητήσεις τη συμβουλή της ή απλά να ακούσεις τη φωνή της… κι εκείνη δεν είναι εδώ. Για όλες τις φορές που θέλεις να ακουμπήσεις το κεφάλι σου στην αγκαλιά της ή να νιώσεις την αγκαλιά της και εκείνη δεν είναι εδώ. Για τις καλές και τις ευτυχισμένες στιγμές που θέλεις να μοιραστείς μαζί της, για τη χαρά και τα γέλια που απολαύσατε μαζί… αλλά εκείνη δεν είναι εδώ. Για κάθε μέρα και κάθε νύχτα που απλά σου λείπει… Ξέρω», αναφέρει, μεταξύ άλλων.

«Ξέρω πως σε αναστάτωσε το βιβλίο μου αλλά ελπίζω μια μέρα να το διαβάσεις και να καταλάβεις πως ήθελα απλά ο κόσμος να δει μια πλευρά της, το γλυκό, τρυφερό κοριτσάκι με την εντυπωσιακή ομορφιά και το απεριόριστο ταλέντο που έγινε η superstar και το μουσικό είδωλο που ο κόσμος ήξερε. Θέλω ο κόσμος να ξέρει πως ήταν μία ολοκληρωμένη προσωπικότητα και όπως όλοι μας, είχε τις καλές και τις κακές της στιγμές και ήταν η χαρά μου», συνεχίζει.

«Με όλη μου την αγάπη, η γιαγιά σου», κλείνει το γράμμα της.