Για το διαζύγιο της με τον Κωνσταντίνο Σκορδάλη και το πώς διαχειρίστηκε τη δημοσιότητα που επέφερε αυτό στη ζωή της μίλησε στο περιοδικό «Like!» η Νίνα Λοτσάρη.

«Ήταν μια μεγάλη ανατροπή και για τους δυο. Όλοι κάνουμε τα λάθη μας και όλοι μπορούμε να επαναπαυτούμε. Δεν θεωρώ όμως ότι είχα μπει σε αυτό το τριπάκι να επαναπαυτώ στον γάμο μου. Άλλα έπαιξαν ρόλο στη δική μας περίπτωση. Πράγματα που είναι δικά μας, προσωπικά», ανέφερε στη συνέντευξή της η γνωστή τραγουδίστρια.

«Είναι πραγματικά ένας θάνατος. Τον βιώνεις κανονικά. Την οδύνη, το θυμό, τα πάντα. Με το χρόνο όμως, σιγά σιγά, όλα αλλάζουν, ηρεμούν» συνέχισε η ίδια, ενώ για τη ψυχολογία της την εποχή του χωρισμού της συμπλήρωσε: «Ήμουν πάρα πολύ εγκλωβισμένη στο τι θα πει ο κόσμος. Με απασχολούσε πολύ γενικά στη ζωή μου. Ίσως γιατί είμαι από μια μικρότερη πόλη, όπως είναι η Πάτρα; Ίσως φταίει ο χαρακτήρας μου, που θέλω πάντα να φαίνομαι σωστή;

Ερχόταν στο καμαρίνι μου ο κόσμος και μου έλεγε πόσο υπέροχη μαμά, σύζυγος και εργαζόμενη γυναίκα ήμουν. Μου έδειχναν ότι έχω την εικόνα της σούπερ γυναίκας. Φοβόμουν πολύ μήπως χάσει ο κόσμος την εικόνα αυτή που είχε για μένα. Δεν το ήθελα καθόλου. Με είχε στοιχειώσει. Δεν υπάρχει όμως χειρότερο πράγμα από τα εγκλωβίζεσαι σε μια εικόνα και να μην κάνεις αυτό που πραγματικά θέλεις».