Για τη σχέση της με τον ποδοσφαιριστή Σάββα Γκέντσογλου αλλά και τις φωτογραφίες τους που έχουν δει το φως της δημοσιότητας μίλησε στο περιοδικό «OK» η Αγγελική Ηλιάδη.

«Οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν δείχνουν δύο ανθρώπους που σίγουρα μπορούν να κάνουν πολύ καλή παρέα. Από εκεί και πέρα δεν έχω να δηλώσω τίποτα παραπάνω και δεν με αφορά τι θα πει ο ένας και ο άλλος. Ο κάθε άνθρωπος ζει τη ζωή του για τον ίδιο και όχι για τους άλλους. Αυτό τουλάχιστον στη δική μου τη ζωή είναι νόμος».

Όσο για την επίσημη εμφάνισή τους την περασμένη εβδομάδα είπε: «Είναι φυσιολογικό πλέον. Δεν έχει νόημα να κρυβόμαστε από τη στιγμή που μας έχουν φωτογραφίσει μαζί. Αυτό που μπορείς να κρατήσεις είναι ότι είμαι καλά στην προσωπική μου ζωή! Αισθάνομαι πολύ ισορροπημένη, γιατί κάνω αυτό που νιώθω, χωρίς να καταπιέζομαι».

Η τραγουδίστρια δεν δίστασε να αναφερθεί και στην διαφορά ηλικίας: «Η ηλικία δεν έχει να κάνει σε τίποτα με τον χαρακτήρα και την ωριμότητα ενός ανθρώπου. Μου έχει τύχει να γνωρίσω κάποιους που ήταν αρκετά μεγάλοι σε ηλικία και είχαν μυαλό 15χρονου».