Τη δική του απάντηση στα σχόλια του Νότη Σφακιανάκη έδωσε ο Αντώνης Ρέμος, βάζοντας λάδι στη φωτιά της κόντρας που έχει ξεσπάσει μεταξύ τους.

«Ο Νότης δεν θέλει να ξεκαβαλικέψει από εκεί που έχει κάτσει. Εν πάση περιπτώσει, σ’ αυτόν τον γαλαξία που ζούμε, όλοι έχουν δικαίωμα να εκφράσουν την άποψή τους, ακόμα και οι… εξωγήινοι (…). Μα είναι δυνατόν ο Νότης να το πήρε σοβαρά όλο αυτό; Κρίμα γιατί εγώ τον είχα για πιο άγριο ψάρι, αλλά είναι χάνος», είπε τον ραδιοφωνικό σταθμό «Δρόμος FM».

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη εβδομάδα ο Νότης μίλησε για την κόντρα του με τον Ρέμο στο Πρωινό mou και είπε: «Εγώ έχω δικό μου κόλπο. Ο Ρέμος δεν είναι μεγάλο όνομα, μικρό είναι, δισύλλαβο. Δεν συνεργάζομαι με καλλιτέχνες καταξιωμένους, γιατί έχω δικό μου κόλπο. Έχω στήσει δική μου παντιέρα».

Στην ερώτηση για το σχόλιο του Αντώνη Ρέμου είπε: “Χ… τι θα βγάλει ο Ρέμος! Οι καλλιτέχνες έχουν δικαιώματα και υποχρεώσεις. Είναι υποχρεωμένοι να τα εκφράζουν. Εγώ λέω αυτά που θέλω και όποιος θέλει τα ακούει… Οι καλλιτέχνες είναι μπροστάρηδες. Οι Pink Floyd ήταν προφήτες. Δεν είναι τυχαίο αυτά που έχουν πει και έχουν κάνει κάποιοι καλλιτέχνες…».