Η Ελένη Χατζίδου έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό τον τελευταίο χρόνο αφού η συνεργασία της με τον Παντελή Παντελίδη τής άνοιξε πόρτες και η τραγουδίστρια είδε το όνειρό της να γίνεται πραγματικότητα.

«Αναμείφθηκαν οι κόποι χρόνων. Είχα φτάσει στο σημείο να σκεφτώ να δραστηριοποιηθώ σε άλλους τομείς. Αγαπούσα τη δουλειά μου, αλλά έβλεπα πόσο δύσκολα είναι τα πράγματα. Επειδή είμαι ντροπαλή, δεν είχα το θάρρος να χτυπήσω πόρτες στη ζωή μου. Όσες φορές έτυχε να συνεργαστώ με σημαντικούς ανθρώπους ή έφτασα στο όριο να ακούσω κομμάτια τους στο στούντιο που μου πρότειναν συνέβη γιατί οι ίδιοι το έλεγαν», δήλωσε η τραγουδίστρια στο «Εγώ»

Και συνέχισε: «Δεν ήθελα να θεωρούν ότι κάνουμε παρέα , επειδή επιθυμώ να πάρω κάτι από κάποιον».

Μάλιστα όπως εξομολογείται οι δυσκολίες που αντιμετώπισε την έκαναν να σκεφτεί ν’ ασχοληθεί με την Θεολογία που έχει σπουδάσει. «Είχα φτάσει σε οριακό σημείο. Ο μόνος άνθρωπος που ζήτησα κάτι γιατί ένιωσα κοντά μου, εξαιτίας του ότι ήταν επίσης σε παρόμοια φάση ήταν ο Παντελής».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.