Την πρώτη της συλλογή ρούχων με τίτλο «Stray Style» για το καλοκαίρι του 2013 ετοιμάζει η κόρη της Μαριάννας Λάτση και του αείμνηστου Νίκου Κούρκουλου.

Η Εριέττα Κούρκουλουρο ετοιμάζεται πυρετωδώς για να κυκλοφορήσει τη δική της εταιρεία ρουχισμού, με την επωνυμία «Lov!nk Fashion». Μέσα στην ονομασία υπάρχει και η λέξη «ink», που υποδεικνύει άλλη μία μεγάλη αδυναμία της, τα τατουάζ.

Με την ομάδα της εργάζεται πυρετωδώς για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και ήδη η πρώτη της σειρά είναι γεγονός. Πρόκειται για την κολεξιόν Καλοκαίρι 2013 με τίτλο «Stray Style».

Οι δημιουργίες της 19χρονης είναι νεανικές, άνετες, με καλοκαιρινή διάθεση, ροκ στοιχεία και σε ικανοποιητικές τιμές, ώστε να μπορούν να τα αποκτήσουν οι νέες κοπέλες, που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να αγοράσουν κάτι εξεζητημένο.

Στόχος της Εριέττας είναι να στηρίξει την ελληνική μόδα, κάτι που το κάνει και πράξη στην καθημερινότητά της, αφού ουκ ολίγες φορές στις εμφανίσεις της έχει επιλέξει σύνολα Ελλήνων σχεδιαστών.

Λίγο πριν τη μεγάλη μέρα, η Εριέττα Κούρκουλου ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram backstage εικόνες από τη φωτογράφιση των δημιουργιών της για να μας δώσει μία πρώτη γεύση για το τι θα πρόκειται να δούμε

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, η κολεξιόν της θα συνδυαστεί και με επίδειξη μόδας.

Μέχρι στιγμής, το Τ-shirt με την λέξη «Lov!nk» έχει φορέσει, μεταξύ άλλων, ο στενός της φίλος και τραγουδιστής, Κώστας Μαρτάκης, ενώ η τραγουδίστρια Χριστίνα Σάλτη το επέλεξε για τις εμφανίσεις της στην πίστα του νυχτερινού κέντρου, όπου εμφανίζεται.