«Όλοι είμαστε εν δυνάμει ήρωες»

Σάκης Ρουβάς: Στην Ελλάδα του 2013 οι ανιδιοτελείς άνθρωποι θα μας τραβήξουν ψηλά


LIFESTYLE
14:46
26/05/2013
«Όλοι είμαστε εν δυνάμει ήρωες»
1
loading

Ακούει με αφοσίωση τις ιστορίες τους, τους μιλάει με σεβασμό και δηλώνει πως έχει μάθει πολλά πράγματα από εκείνους. Το ίδιο εκτιμά πως θα κερδίσουν και οι τηλεθεατές γνωρίζοντας τους «ήρωες» και θα εμπνευστούν από τα παραδείγματά τους.

Ο Σάκης Ρουβάς μιλώντας στο ΤV Glam για τους «Ήρωες» του ANT1 δηλώνει ενθουσιασμένος με το «έργο» που έχει αναλάβει καθώς, όπως λέει, οι «Ήρωες ανάμεσά μας» μας δείχνουν το πώς σε μια δύσκολη εποχή το ατομικό καλό μπορεί να ταυτιστεί με το συλλογικό.

Προσθέτει επίσης ότι «στην Ελλάδα του 2013 οι άνθρωποι που προσφέρουν με ανιδιοτέλεια στο συνάνθρωπό τους είναι αυτοί που θα μας τραβήξουν ψηλά. Χρειαζόμαστε τους ήρωες ανάμεσά μας που θα μας εμπνεύσουν για γενναιόδωρες πράξεις και θα ξυπνήσουν τα πιο θετικά μας αισθήματα».

Καταλήγει μάλιστα λέγοντας ότι «όλοι είμαστε εν δυνάμει ήρωες και μπορούμε να δείξουμε αυτοθυσία, αυταπάρνηση και να προσφέρουμε εκεί όπου μας έχουν ανάγκη».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar Ομηρος ομηρόπουλος

    ΣΑΚΗ ΕΝΑΜΙΣΗ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΑΝΕΡΓΟΙ ΣΙΓΟΥΡΑ , ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΤΩΝ 300 ΚΑΙ 400 ΕΥΡΩ !! ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΔΥΟ ΤΡΙΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΗΡΩΕΣ !!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει