Για τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε μετά γεγονότα στην Κύπρο, για την συμμετοχή της στη Eurovision αλλά και την ερωτική της ζωή μίλησε, μεταξύ άλλων, η Ήβη Αδάμου καλεσμένη στην εκπομπή «Μοvies & Stars» στο MTV Greece και στον Γιώργο Σατσίδη.

Σχετικά με την συμμετοχή της στην Eurovision του 2012 δήλωσε: «Νομίζω ότι όλα πήγαν όπως έπρεπε στην Eurovision. Όλη η ομάδα που επιλέχτηκε δουλέψαμε πολύ σκληρά και βγήκε ένα πολύ και όμορφο αποτέλεσμα. Δεν θα άλλαζα κάτι και δεν έχω μετανιώσει για τίποτα. Το λόγο που το κομμάτι δεν ήταν στις πρώτες θέσεις δεν το ξέρω. Γνώρισε όμως αρκετή επιτυχία στη Σκανδιναβία αλλά και στην Ισπανία. Εγώ θεωρώ ότι και τα τέσσερα τραγούδια που ήταν να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στην Εurovision ήταν καλά. Αυτό που θα πάει το βρίσκω διαφορετικό αφού συνδυάζει διαφορετικά είδη μουσικής».

Όσον αφορά την προσωπική της ζωή και τις πρόσφατες φήμες που τη θέλουν να έχει μόλις χωρίσει με τον Μιχάλη Κουινέλη από τους Stavento, η ίδια σχολίασε:

«Δεν είμαι ερωτευμένη αυτό τον καιρό. Στα χρόνια που είμαι Ελλάδα δεν έχω ερωτευτεί ποτέ. Όσο για τις φήμες που θέλουν να έχω σχέση με μέλος των Stavento δεν ισχύει τίποτα. Δεν είμαι ζευγάρι με κανένα μέλος από το γκρουπ, όπως γράφεται. Με ενοχλεί όταν παρερμηνεύουν τα λόγια μου και βγαίνει κάτι το οποίο δεν έχω πει ποτέ. Έχει γίνει αρκετές φορές σε δηλώσεις που έχω κάνει!».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.