Για τα δύσκολα χρόνια που πέρασε ως παιδί μίλησε η Ελένη Φουρέιρα. «Η μαμά μου είναι χρόνια μοδίστρα και έκανε χρόνια επιδιορθώσεις και ο μπαμπάς μου ήταν για χρόνια καλουπατζής. Μεγάλωσα πολύ φτωχικά. Τώρα το καταλαβαίνω. Μικρή δεν το καταλάβαινα! Με τα παιδιά στο σχολείο άρχισα να καταλαβαίνω τη διαφορά. Είχα παπούτσια από τη λαϊκή, δεν μπορούσα να κάνω party, και δεν έχω πάει ποτέ τριήμερη ή πενθήμερη εκδρομή με το σχολείο μου. Αυτό μου έχει λείψει. Αλλά είμαι πολύ καλά!» τόνισε η τραγουδίστρια στο Πρωινό Mou.

Στη συνέχεια μίλησε για την εποχή που δούλευε ως πωλήτρια: «Δούλευα ως πωλήτρια, με είχαν πάρει Χριστούγεννα για τη σεζόν δοκιμαστικά, σε κρατάνε για 15 μέρες, χάνεις τις γιορτές δεν σε πληρώνουνε, και μετά σε διώχνουν. Είναι πολύ άσχημο αυτό!».

 Η Ελένη Φουρέιρα πήρε την απόφαση να φύγει από το σπίτι της στα 18 της. «Ήμασταν 4 παιδιά, δεν είχαμε μεγάλο σπίτι και έχω φτάσει στο σημείο να πηγαίνω στο μπάνιο για να κοιμηθώ. Ήθελα πολύ να ανεξαρτητοποιηθώ. Πήρα το δίπλωμα μου, και το αμάξι μου με δόσεις».