Άκρως αποκαλυπτική ήταν στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «Εγώ» η Κατερίνα Στανίση, η οποία παραδέχτηκε ότι έχει βιώσει την κακοποίηση από άντρες.

«Όταν σε χτυπάνε, τρως συνεχώς ξύλο, δεν ξέρεις από πού να ξεφύγεις, έχεις το φόβο μέσα σου μην τυχόν και φύγεις από το σπίτι γιατί μπορεί να σε σκοτώσει. Ζεις υπό την απειλή. Τέλος πάντων, μάλλον η ζωή μου θα πρέπει να γυριστεί σε ταινία»,, απάντησε η Κατερίνα Στανίση στον δημοσιογράφο που την ρώτησε αν απείλησε ποτέ άντρας την ζωή της.

«Είναι πολύ δύσκολο να δώσεις συμβουλή σε τέτοια πράγματα, γιατί δεν ξέρεις πως είναι η κάθε οικογένεια. Αν μια γυναίκα κακοποιείται, δεν ξέρεις αν κάθεται γιατί υπάρχει λόγος, αν έχει παιδιά, αν είναι μεγάλη, αν φοβάται μη τυχόν και δεν πατήσει στα πόδια της, αν δεν την πάρουν σε δουλειά. Ξέρω γυναίκες, 40 ετών, με εμπειρία στη δουλειά τους, που δεν μπορούν να εργαστούν και αναγκάζονται να σφουγγαρίζουν σπίτια και σκάλες. Ακόμα και εκεί θέλουν τις γυναίκες να είναι ντυμένες σέξι. Δεν το καταλαβαίνω αυτό. Τι έχουν, κανένα μπαρ; Μια γυναίκα που θέλει να ξεφύγει το σκέφτεται. Πού να πάει; Πώς να αφήσει τα βλαστάρια της; εγώ πήρα τη δύναμη να φύγω από το γάμο μου και τις σχέσεις μου έπειτα από πολλή σκέψη πολλών ετών και πολύ αγώνα», συνέχισε η τραγουδίστρια.

Και πρόσθεσε: «Πολλές φορές έλεγα: ”Μα γιατί γίνεται; Δεν έκανα κάτι”. Κι αυτό είναι ένα είδος ενοχής. Έψαχνα να δω για ποιο λόγο συνέβαινε. Δυστυχώς, όμως, υπάρχουν άνθρωποι που δεν πονάνε το σύντροφό τους, είναι απάνθρωποι».

Η τραγουδίστρια, μετά τις περιπέτειες που πέρασε στην ερωτική της ζωή, εξομολογήθηκε ότι δεν μπορούσε να εμπιστευτεί τους άντρες: «Έσπασα μέσα μου. Πώς να εμπιστευτείς έναν άνθρωπο όταν αντιμετωπίζεις αυτά τα γεγονότα; Μάλιστα, πιστεύω ότι στη διαδρομή της ζωής μου σίγουρα υπήρξαν και άνθρωποι που με είδαν με καλό μάτι, αλλά εγώ δεν πίστευα εύκολα κανέναν πια. Ούτε και τώρα πιστεύω».