Ενός κακού μύρια έπονται για την Duffy. Αφού χώρισε με τον φίλο της και αφού βρέθηκε στα δικαστήρια για να λύσει διαμάχη με τον ατζέντη της η βρετανίδα τραγουδίστρια δέχθηκε άλλο ένα σοβαρό πλήγμα. Την περασμένη Τετάρτη, το υπερπολυτελές διαμέρισμά της τυλίχθηκε στις φλόγες και καταστράφηκε ολοσχερώς.

Το διαμέρισμα, αξίας 15 εκατομμυρίων ευρώ, βρίσκεται στη σοφίτα μίας πολυκατοικίας, σε μια από τις ακριβότερες συνοικίες του Λονδίνου. Μεταξύ άλλων, διέθετε μεγάλα παράθυρα με θέα σε ολόκληρο το Λονδίνο και μία μεγάλη εσωτερική πισίνα!

Από άγνωστη αιτία και ενώ η Duffy ετοιμαζόταν να φύγει, στο σπίτι ξέσπασε φωτιά.

Η νεαρή τραγουδίστρια φρόντισε πρώτα να σώσει τον σκύλο και μία από τις γάτες της, ενώ προσπαθούσε απεγνωσμένα να βρει την δεύτερη γάτα που τρμοκρατήθηκε και εξαφανίστηκε μέσα στο χάος.

Η πυροσβεστική εκκένωσε ολόκληρη την πολυκατοικία και χρειάστηκε έξι ολόκληρες ώρες για να σβήσει τη φωτιά.
Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό τι προκάλεσε τη φωτιά, ούτε και αν η Duffy θα μπορέσει να επισκευάσει το σπίτι και να επιστρέψει εκεί.

Το μόνο θετικό είναι ότι, μετά από αρκετές ώρες κατάφερε να βρει σώα και τη δεύτερη γάτα της. Έτσι οι απώλειες περιορίστηκαν σε υλικό επίπεδο…

Δείτε πώς ήταν το σπίτι πριν την καταστροφική φωτιά.