Την ευθύνη του χωρισμού του από τη Νίνα Λοτσάρη ανέλαβε, σε τηλεοπτική του συνέντευξη, ο Κωνσταντίνος Σκορδάλης.

Χωρίς να μασήσει τα λόγια του και με αφοπλιστική ειλικρίνεια, δήλωσε: «Έκανα σοβαρά λάθη που πλήγωσαν τη Νίνα και ελπίζω να με συγχωρήσει. Αφήστε την ήσυχη!» είπε χαρακτηριστικά.

Παρά τον χωρισμό τους, ο πρώην σύζυγος μίλησε με θαυμασμό για τη Νίνα. Θαυμασμός που, όπως δηλώνει εμφατικά, του κόβει την ανάσα:

«Η Νίνα είναι η πιο όμορφη γυναίκα που έχω αντικρίσει ποτέ στη ζωή μου, μακράν! Είναι γεμάτη αισθησιασμό, λάμψη και απίστευτο ταλέντο. Στα τόσα χρόνια που ήμασταν παντρεμένοι και δουλεύουμε μαζί το βράδυ, υπάρχουν στιγμές που πάνω από κάποιο θεωρείο την κοιτάζω στην σκηνή να τραγουδά και να χορεύει και ακόμα και μετά τα όσα έχουμε περάσει, μου κόβεται η ανάσα».

Σημείωσε, επίσης, πως σέβεται τη μητέρα των παιδιών του: «Η Νίνα είναι η μητέρα των παιδιών μου και γι’ αυτό θα έχει πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά και στην ψυχή μου».

Για την οικογένειά τους και για τη σχέση τους ως σύζυγοι είπε: «Με τη Νίνα προσπαθήσαμε να κάνουμε κάτι για πολλούς ακατόρθωτο στις μέρες μας: να δημιουργήσουμε μια οικογένεια γεμάτη από έρωτα και γεμάτη “για πάντα” μέσα στο δύσκολο περιβάλλον της εργασίας μας. Παρ’ όλα αυτά, ακόμα και αυτή τη στιγμή που μιλάμε πιστεύω στο “για πάντα”».