Για το ζήτημα της οικογένειας, της τηλεόρασης, αλλά και της κρίσης μίλησε στο Hello ο Άλκης Κούρκουλος ο οποίος έκανε δυναμική επιστροφή στη μεγάλη οθόνη με το «Poker face» που προβάλλεται στις αίθουσες αυτές τις μέρες.

«Επαναστατώ μέσα μου, και επαναστατώ συχνά. Ζω μια καθημερινή επανάσταση και το εννοώ. Προσπαθώ να τα βάλω με τις φοβίες μου και τα κρατήματά μου και για αυτό είναι άνθρωπος των άκρων. Από εκεί που μπορεί να μην κάνω τίποτα και να είμαι ήσυχος, να έχω τρομερά ξεσπάσματα.

Από την άλλη, όπως όλοι οι Έλληνες βολεύτηκα κι εγώ σε μια πραγματικότητα και ζήσαμε όλοι παραπάνω από τις δυνατότητές μας», δήλωσε ο ηθοποιός ο οποίος συνέχισε αναφερόμενος στην τηλεόραση την οποία έχει αποκλείσει από το σπίτι και τη ζωή του.

«Έβλεπα τηλεόραση. Με απώθησε μόνη της, σιγά σιγά. Μου χάλασε η συσκευή κάποια στιγμή, πριν από δύο χρόνια, και δεν μπήκα ποτέ στην κόπο να την επισκευάσω. Ενημερώνομαι μέσω ίντερνετ κυρίως και από τις εφημερίδες» είπε ο ηθοποιός.

Για το κεφάλαιο οικογένεια, ο Άλκης Κούρκουλος παραδέχτηκε ότι θα ήθελε να έχει.

«Εάν είχα πιέσει τον εαυτό μου, θα το είχα κάνει. Δεν το έκανα, γιατί προφανώς θα είχα συμβιβαστεί. Θα ήθελα να μου είχε συμβεί η οικογένεια αλλά νομίζω πως είναι θέμα τύχης. Θα μπορούσα να είμαι με μια γυναίκα να έχω παιδιά, χωρίς να έχω παντρευτεί. Εξάλλου η συμβίωση για μένα είναι γάμος».

Για όλα τα θέματα του lifestyle και της σόουμπιζ διαβάστε στο www.radar.gr