Έχει έναν άνδρα που τη λατρεύει, τέσσερα παιδιά και μια επιτυχημένη καριέρα. Με λίγα λόγια τα έχει όλα. Όμως η Victoria Beckham επιμένει να λέει ότι είναι μια γυναίκα όπως όλες οι άλλες.

Σε συνέντευξή της για το περιοδικό «Harper’s Bazaar» η Victoria λέει ότι προτιμά να φορά τα ρούχα που σχεδιάζει η ίδια για να νιώθει πιο κοντά στους πελάτες της.

Μάλιστα για πρώτη φορά μετά από τη γέννηση της κόρης της ποζάρει μπροστά στον φωτογραφικό φακό με… μαγιό σε μια φωτογράφιση με έντονα ρετρό διάθεση, θυμίζοντας αρκετά φωτογραφίσεις που έχουν κάνει στο παρελθόν η Marilyn Monroe και η Elisabeth Taylor.

Η Victoria είπε ότι θα ήθελε πολύ να φορέσει σε ένα κόκκινο χαλί μια δημιουργία της η Tilda Swinton, ενώ αποκάλυψε ο αγαπημένος της οίκος μόδας είναι ο Prada.

Και φυσικά αναφέρθηκε και στον σύζυγό της, γιατί αν δεν παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει, που έκανε τα πρώτα του βήματα στο χώρο της μόδας ως σχεδιαστής εσωρούχων.

«Ο David σχεδίασε τη σειρά εσωρούχων. Είναι ιδιοκτησία και των δυο μας και γνωστό κατάστημα έχει αναλάβει την πώληση. Είναι μια πολύ έξυπνη επιχειρηματική κίνηση και είναι αξιοπρεπής δουλειά γιατί την σχεδίασε εξ ολοκλήρου ο David», είπε.