Μπορεί να έχουν ταλέντο στο τραγούδι, το χορό ή την ηθοποιία αυτό όμως δε σημαίνει ότι μπορούν να κουμαντάρουν επιτυχώς και το τιμόνι του αυτοκινήτου. Πολλοί επώνυμοι της διεθνούς showbiz έχουν απασχολήσει κατά καιρούς τους παπαράτσι με τα κατορθώματα τους ενώ οδηγούν.

Πρώτη και καλύτερη η Lindsay Lohan που όπως φαίνεται δεν το’χει και πολύ με την οδήγηση.

Πριν από λίγες μέρες, η Lindsay, φέρεται να χτύπησε με το αυτοκίνητο της τον 26χρονο μάνατζερ ενός κλαμπ ενώ προσπαθούσε να πάρει στροφή με το αυτοκίνητο της. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Lindsay δεν μπήκε καν στον κόπο να σταματήσει για να δει αν το θύμα ήταν καλά στην υγεία του.

Ο George Michael από την άλλη πλευρά φαίνεται πως έκανε το ακριβώς αντίθετο από την Lindsay Lohan. Αντί να προσπαθήσει να ξεφύγει από τους παπαράτσι και τα φώτα της δημοσιότητας πήγε κατευθείαν προς τα πάνω τους.

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο τραγουδιστής προσέκρουσε σε βιτρίνα καταστήματος με φωτογραφικά είδη στο Λονδίνο. Το πρώην μέλος των Wham συνελήφθη και υποβλήθηκε σε αλκοτέστ καθώς και σε τεστ για χρήση ναρκωτικών αλλά αφέθηκε ελεύθερος μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης τον επόμενο μήνα. Ο George Michael που έχει προϊστορία στην οδήγηση υπό την επήρεια ναρκωτικών στερήθηκε το δίπλωμα του για δύο χρόνια από το 2007 έως το 2009.

Το τροχαίο ατύχημα του παγκόσμιου πρωταθλητή του γκολφ Τiger Woods το Νοέμβριο του 2009, είχε προκαλέσει πολλά ερωτηματικά.

Ο Woods πήρε το αυτοκίνητο του και πατώντας δυνατά γκάζι προσπάθησε να βγει από το γκαράζ του αυτοκινήτου του στον κεντρικό δρόμο. Όμως, φαίνεται ότι έχασε τον έλεγχο του οχήματος, με αποτέλεσμα να χτυπήσει
σ΄ένα δέντρο και στη συνέχεια να προσκρούσει σε πυροσβεστικό κρουνό.

Όταν η αστυνομία έφτασε στον τόπο του ατυχήματος, βρήκε τον παίκτη του γκολφ ξαπλωμένο στο δρόμο. H γυναίκα του είχε σπάσει το πίσω παράθυρο του αυτοκινήτου με ένα μπαστούνι του γκολφ, καταφέρνοντας να τραβήξει τον μεγαλόσωμο αθλητή έξω από αυτό.

Σύμφωνα με πληροφορίες πριν από το ατύχημα είχε προηγηθεί καυγάς του Woods με τη σύζυγο του η οποία εκείνη τη στιγμή τον κυνηγούσε. Πράγμα καθόλου απίθανο αν λάβουμε υπόψη μας ότι το ατύχημα συνέβη δυο μέρες μετά το δημοσίευμα του National Enquire, που ήθελε τον διάσημο παίκτη να διατηρεί εξωσυζυγική σχέση. Το κόστος της ζημιάς ανήλθε στις 8.000 δολάρια.

Πολλοί από εσάς θα έχετε παρατηρήσει το σημάδι που έχει ο πρωταγωνιστής του Indiana Jones, Harrison Ford στο πηγούνι του. Αυτό που ίσως δεν είναι ευρέως γνωστό είναι ότι το σημάδι αυτό προήλθε από το ατύχημα που είχε ο Ford πριν γίνει διάσημος ρίχνοντας το αυτοκίνητο του σε τηλεφωνικό θάλαμο.

Πολλοί την έχουν κατηγορήσει ότι δεν είναι μητέρα πρότυπο. Από ό,τι φαίνεται όμως δεν είναι ούτε πρότυπο οδηγός καθώς όταν αποφασίζει να βγει στο δρόμο προκαλεί χάος με τους χειρισμούς της στο τιμόνι.

Στις αρχές του 2008, η Britney Spears εγκατέλειψε τη λευκή της Mercedes στη μέση του δρόμου όταν έσκασε το λάστιχο, ενώ λίγους μήνες μετά, προκάλεσε καραμπόλα τριών αυτοκινήτων στο Λος Άντζελες όταν τράκαρε αυτοκίνητο στο πίσω μέρος με αποτέλεσμα αυτό να προσκρούσει στο μπροστινό του όχημα.

 Η Spears έχει κατηγορηθεί επίσης για εγκατάλειψη θύματος, για οδήγηση χωρίς έγκυρο δίπλωμα  καθώς και για το γεγονός ότι οδηγούσε έχοντας στην αγκαλιά το μωρό της, με αποτέλεσμα η αστυνομία να της απαγορεύσει να οδηγεί ενώ βρίσκονται τα παιδιά της στο αμάξι.

Ήταν το 2007 όταν ο Enrique Iglesias φεύγοντας από ραδιοφωνικό σταθμό προκειμένου να αποφύγει τους θαυμαστές του πάτησε το πόδι 11χρονου κοριτσιού. Η μητέρα της κατέθεσε μήνυση εις βάρος του τραγουδιστή αλλά εκείνος ισχυρίστηκε ότι ήταν φταίξιμο της μητέρας της που δεν προστάτευσε την κόρη της.

Έχει «συλληφθεί» να οδηγεί μεθυσμένη και με ληγμένο δίπλωμα. Κι όμως, αυτό δεν την εμπόδισε από το να δώσει διάλεξη σε έφηβους συμβουλεύοντας τους να αποφεύγουν το ποτό όταν οδηγούν.  Ορισμένοι είχαν υποθέσει ότι έβαλε μυαλό αλλά τελικά αποδείχτηκε ότι στην περίπτωση της Paris Hilton ισχύει η παροιμία «Δάσκαλε που δίδασκες» αφού λίγους μήνες μετά πιάστηκε να οδηγεί σε λεωφορειολωρίδα. Για καλή της τύχη, ο αστυνομικός ήταν αρκετά επιεικής μαζί της και την άφησε να φύγει με μια απλή προειδοποίηση.