Ένας καταραμένος γάμος, ένας σταρ διαβόητος για τις ερωτικές του περιπέτειες και μία πρώην σύζυγος που βγάζει τα προσωπικά τους στη φόρα απαριθμώντας τις πιέσεις που την οδήγησαν σε ψυχιατρική κλινική.

Η Σέιντι Φροστ δεν λυπήθηκε τη φήμη του Τζουντ Λο γράφοντας τα απομνημονεύματά της σε μία βιογραφία που παρουσιάζεται τώρα σε… δόσεις από τη βρετανική εφημερίδα «Λόντον Μέιλ», ενώ εκείνος έκανε τα αδύνατα δυνατά για να αποτρέψει την κυκλοφορία της.

Το πολύκροτο βιβλίο της Φροστ έκανε τον πρώην άντρα της να προσφύγει στο Ανώτατο Δικαστήριο ζητώντας τα κομμάτια που αναφέρονταν στον γάμο τους, τις διαπροσωπικές σχέσεις τους και τα παιδιά τους να αφαιρεθούν. Τελικά, οι δυο τους κατέληξαν σε συμφωνία. Παντρεμένη με τον τραγουδιστή Μάρτιν Κεμπ του γκρουπ Σπαντάου Μπαλέ και μητέρα ήδη ενός παιδιού όταν γνώρισε τον Λο, η Φροστ δεν μπόρεσε να αντισταθεί στη γοητεία του. Κι ας ήταν μόλις 19 χρονών εκείνος κι εκείνη 26.

Ο ηθοποιός μάλιστα ήταν σχεδόν άφραγκος τότε, βγάζοντας ίσα ίσα τα απαραίτητα για την επιβίωσή του στα μέσα της δεκαετίας του ‘90, «δανειζόμενος χρήματα για τα εισιτήρια του λεωφορείου». Οι δυο τους έγιναν ζευγάρι με αποτέλεσμα η Φροστ να βρεθεί στην πορεία πιασμένη στη δίνη της ανερχόμενης φήμης του Τζουντ Λο, με τη βασική τους παρέα να αποτελείται από ονόματα όπως οι Γιούαν ΜακΓκρέγκορ, Κέιτ Μος και Τζόνι Λι Μίλερ.

Η μαγεία της σχέσης τους κατέρρευσε όταν εκείνη άρχισε να υποφέρει από διαδοχικές κρίσεις επιλόχειας κατάθλιψης μετά τις γέννες των τριών παιδιών τους και η καριέρα του Λο επέβαλλε ιδιαίτερες πιέσεις στον γάμο τους.

«Όσο πιο πολύ έπρεπε να κοινωνικοποιούμαστε σε βραδινά γεύματα στο Χόλιγουντ τόσο περισσότερο ένιωθα την αυτοπεποίθησή μου να ξεγλιστρά», σχολιάζει η πρώην κυρία Λο. Ηθοποιός και η ίδια, η Σέιντι Φροστ μπήκε σε ψυχιατρείο της Καλιφόρνιας. «Η ψυχιατρική πτέρυγα ήταν όσο άσχημη φανταζόμουν», τονίζει.

«Πλαστικά σεντόνια στο κρεβάτι και σιδεριές στα παράθυρα… Ευτυχώς, επιτράπηκε σε έναν φίλο να έρθει να με πάρει στο σπίτι του μία βδομάδα μετά.

Σύντομα ένας φίλος ήρθε για να με συνοδεύσει στο σπίτι μου στο Λονδίνο. Ο γάμος μου με τον Τζουντ Λο είχε τελειώσει», καταλήγει.

Η Σέιντι Φροστ υπήρξε παντρεμένη με τον Τζουντ Λο από το Σεπτέμβριο του 1997 έως τον Οκτώβριο του 2003. Οι δυο τους πολέμησαν για την κηδεμονία των παιδιών τους επί δύο χρόνια.

Πηγή: Έθνος