Συγκλονιστική ήταν η εξομολόγηση της Ειρήνης Μερκούρη για την περιπέτεια της υγείας της. Ύστερα από σχεδόν δέκα μέρες νοσηλείας στο νοσοκομείο και δύο χειρουργικές επεμβάσεις στην κοιλιά, η τραγουδίστρια πήρε εξιτήριο το απόγευμα της Παρασκευής.

Στην πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση μετά το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπισε η Ειρήνη Μερκούρη είπε πως γλίτωσε από θαύμα.

«Ήταν πολύ δύσκολο. Ξέρω ότι ενδιαφέρθηκε πολύς κόσμος. Είναι πολύ σημαντικό κάποιος που περνάει ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα υγείας και φτάνει σχεδόν στο τέλος –γιατί αυτή είναι η αλήθεια- να ζει τέτοιες στιγμές», δήλωσε η Ειρήνη Μερκούρη.

Και πρόσθεσε: «Πιστεύω ότι η πίστη μου με έσωσε. Θέλω να πω και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους γιατρούς. Με βοήθησαν πάρα πολύ ψυχολογικά. Όσο θα ζω δεν θα το ξεχάσω ποτέ αυτό που πέρασα γιατί πραγματικά έφτασα στο τέλος. Ένιωσα ότι φτάνω στο τέλος».

Η τραγουδίστρια υποβλήθηκε το προπερασμένο Σάββατο σε επέμβαση στην κοιλιακή χώρα και παρέμενε κλινήρης μέχρι να ολοκληρωθούν όλες οι εξετάσεις. Την περασμένη Πέμπτη μπήκε ξανά στο χειρουργείο.