Η 53χρονη νικήτρια του βρετανικού Big Brother διασημοτήτων, Denise Welch, πέρα από τη νίκη της στο ριάλιτι, σημείωσε και άλλες… επιτυχίες στη ζωή της. Η βρετανίδα ηθοποιός φαίνεται πως έκανε… straight τον 26χρονο Tom Hopkins.

Ο ίδιος ο Tom παραδέχτηκε ότι σταμάτησε να είναι ομοφυλόφιλος μετά τη τετράμηνη σχέση του με τη Denise Welch. Εντωμεταξύ, η Denise Welch είναι παντρεμένη με τον Tim Healey και μάλιστα πριν λίγο καιρό γιόρτασαν τα γενέθλιά του 60χρονου κάνοντας διάφορες… τρέλες.

Η σχέση του Tom Hopkins και της Denise Welch ξεκίνησε κατά τη διάρκεια της έκτης σειράς του Dancing on Ice την περασμένη χρονιά. Ο θεατρικός παραγωγός, Tom Hopkins, που είχε γνωρίσει τη Denise σε μια Pub δήλωσε: «Μπήκαμε στο ίδιο ταξί και της είπα ότι είμαι ομοφυλόφιλος. Αλλά άρχισε να με φιλάει και κάτι συνέβη. Είχε σχεδόν γδυθεί μέσα στο ταξί. Ο ταξιτζής συνέχισε την οδήγηση».

Σημειώνεται ότι ο Tom έσπασε τη σιωπή του όταν φήμες σχετικά με ένα νέο 39χρονο αμόρε της Denise είδαν το φως της δημοσιότητας. Την Παρασκευή περίπου 4 εκατομμύρια τηλεθεατές είδαν τη νίκη της Denise Welch στο συγκεκριμένο τηλεπαιχνίδι.

Η Denise Welch με τον παρουσιαστή του ριάλιτι Brian Dowling

Tom Hopkins

Μηνύματα που αποδεικνύουν τη σχέση του Tom με τη Denise

Η Denise Welch με τις φίλες της γιορτάζουν τα γενέθλια του Tim Healy.