Για την οικογένεια, την προσωπική της ζωή και τα επαγγελματικά της σχέδια μίλησε η Ευγενία Μανωλίδου στην εκπομπή «Ελένη».

Η 36χρονη μαέστρος εξήγησε ότι τους τελευταίους μήνες έχει αφιερωθεί στη μουσική γι’ αυτό και επέλεξε να απέχει από την τηλεόραση. Σε ερώτηση για το πώς θα ήταν αυτή τη στιγμή η ζωή της αν είχε συνεχίσει να πρωταγωνιστεί στα τηλεοπτικά δρώμενα, η Ευγενία Μανωλίδου απάντησε: «Δεν σκέφτηκα ούτε μια στιγμή για το αν θα συνέχιζα στο Junior Master Chef ή στο Master Chef 2. Δεν πέρασε καν από το μυαλό μου. Οι στόχοι μου ήταν πολύ ξεκάθαροι μέσα μου. Είχα πει ότι θα κάνω τηλεόραση για να μπορέσω να αντιμετωπίσω κάποιες πρακτικές δυσκολίες στη ζωή μου και στο σπίτι μου, γιατί είχα περάσει και ένα πολύ δύσκολο διαζύγιο».

Αναφερόμενη στην οικογένειά της και τα παιδιά η ίδια πρόσθεσε: «Η Θοδώρα μου είναι τόσο όμορφο και ταλαντούχο παιδί. Και τα αγόρια μου, αλλά η Θεοδώρα νιώθω αυτή τη στιγμή ότι με χρειάζεται περισσότερο από τον μεγάλο μου γιο που τώρα είναι κοντά με τον μπαμπά του. Προσπαθώ πάρα πολύ να αποφύγω την κόντρα μαμάς- κόρης».