Αναφερόμενη στη μητρότητα και στη σχέση της με το γιό της η γνωστή ηθοποιός Μαρία Σολωμού υπογράμμισε πως οι τύψεις που νιώθει όταν αφήνει το παιδί της είναι απερίγραπτες.

Ο ερχομός του γιού της την έκανε να αποφασίσει πως για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα δε θα ξανακάνει σχέση.

Για τον μοναδικό άντρα της ζωής της ο οποίος φυσικά είναι ο γιος της τόνισε πως νοιώθει τύψεις όταν τον αφήνει μόνο του.

«Κατάφερα για ένα διάστημα να τον προσαρμόσω στο πρόγραμμά μου (τον γιο μου) αλλά αυτό δεν κράτησε για πολύ. Όσο και να λέω πως θα φύγω, θα πάω κάπου, με το πρώτο «μαμά» που θα ακούσω, θα μείνω. Νιώθω τύψεις που τον αφήνω μόνο του. Τυχαίνει να είμαι έξω, βόλτα ή σε δουλειά, οπουδήποτε και μία φωνή μέσα μου λέει: «Τώρα δεν θα έπρεπε να είσαι με το παιδί σου;». Γι’ αυτό και δεν ήθελα σχέση, για το παιδί.»

Επίσης, η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε πως κάθε βράδυ κοιμάται με τον γιο της και έδειξε προβληματισμένη για τον άνδρα που θα δει το παιδί στο σπίτι, ως σύντροφό της, λέγοντας: «Το θεωρώ πολύ δύσκολο. Έχω στύψει το μυαλό μου πάρα πολύ. Δεν μπορείς να παρουσιάσεις στο παιδί σου κάποιον που δεν ξέρεις αν θα κάτσει στη ζωή σου, ή όχι».