Η αδερφή της γνωστής ηθοποιού Lindsay Lohan κάνει καριέρα ως μοντέλο και πρόσφατα υπέγραψε συμβόλαιο με το φημισμένο πρακτορείο μοντέλων NEXT Model Management. Η τελευταία φωτογραφία του 17χρονου μοντέλου που βγήκε στη δημοσιότητα προκάλεσε ποικίλα σχόλια.

Συγκεκριμένα οι δημοσιογράφοι των αμερικανικών μέσων επεσήμαναν ότι τα χαρακτηριστικά του προσώπου της Aliana έχουν αλλάξει σε μεγάλο βαθμό και ότι το σώμα της έχει γίνει λιποβαρές και αντιαισθητικά αδύνατο. Μάλιστα το υποστήριζαν προβάλλοντας τη γνώμη ενός πλαστικού χειρουργού ο οποίος εξέφρασε την άποψη ότι η αλλαγή  στο πρόσωπο της είναι αποτέλεσμα botox και εμφυτευμάτων.

Τα σχόλια προκάλεσαν την οργή της Lindsay Lohan η οποία αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι η αδερφή της έχει κάνει πλαστικές. Επίσης έσπευσε να την υπερασπιστεί με μια ανάρτηση στο twitter: « Απορώ γιατί τα βάζουν με την αδερφή μου! Είναι πανέμορφη και είμαι πραγματικά περήφανη γι’αυτήν και την καριέρα της.»

Το πρακτορείο μοντέλων με το οποίο συνεργάζεται η Aliana εξέδωσε επίσης ανακοίνωση με την οποία διαψεύδει ότι το νεαρό μοντέλο έχει κάνει πλαστικές . « Όσα ακούστηκαν δεν έχουν καμία δόση αλήθειας, τα χαρακτηριστικά της Aliana Lohan άλλαξαν γιατί ακόμα μεγαλώνει και όπως όλα τα κορίτσια που περνούν από την εφηβεία στην ενηλικίωση είναι φυσικό να έχει αλλαγές στο πρόσωπο και το σώμα της.» δήλωσε ο διευθυντής του πρακτορείου, Alexis Borges, προσθέτοντας: « H Aliana δεν έχει κάνει καμία πλαστική επέμβαση. Είναι φυσιολογικό στην ηλικία της να αλλάζει. Φροντίζουμε τα μοντέλα μας να μην κάνουν ακρότητες».

Εντωμεταξύ η Lindsay Lohan έχοντας αφήσει πίσω της τις καταχρήσεις μετά την έξοδο της από κλινική αποτοξίνωσης στην οποία νοσηλεύτηκε, ακολουθεί πλέον έναν υγιεινό τρόπο ζωής και φαίνεται να έχει βρει τις ισορροπίες της. Εμφανίστηκε στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης με νέο look στα μαλλιά της. Η αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών της που είναι ξανθά προς το άσπρο ίσως συνδέεται με την αλλαγή που έχει γίνει στην ψυχολογία της τον τελευταίο καιρό.

Η φωτογραφία της Aliana Lohan που προκάλεσε τα σχόλια

Βραδινή έξοδος στη Νέα Υόρκη για τη Lindsay Lohan