Ακόμη και οι δισεκατομμυριούχοι μπορεί να αντιμετωπίσουν πρόβλημα στο παρκάρισμα! Βέβαια, στην περίπτωση αυτή δεν έχουμε να κάνουμε με αυτοκίνητα αλλά με… γιότ!

Ο ρώσος επιχειρηματίας Ρομάν Αμπράμοβιτς βρισκόταν με το πλωτό του «παλάτι» έξω από τις ακτές της Αντίμπ στη Γαλλική Ριβιέρα και ετοιμαζόταν να μπει στο λιμάνι προκειμένου να δέσει το υπερπολυτελές του κότερο που είναι και το μεγαλύτερο στον κόσμο.

Ωστόσο, τόσο ο ίδιος όσο και το πλήρωμα του, ενημερώθηκαν ότι στο λιμάνι είχε ήδη προσδέσει το σκάφος του Σαουδάραβα πρίγκιπα Al-Waleed bin Talal Alsaud μη αφήνοντας επαρκή χώρο για το γιότ του Αμπράμοβιτς!

Έτσι, ο ρώσος επιχειρηματίας αναγκάστηκε να αφήσει το σκάφος του έξω από το λιμάνι και να χρησιμοποιήσει ένα μικρότερο σκάφος προκειμένου να φτάσει στη βίλα που διατηρεί κοντά στην ακτή.

Να σημειωθεί, ότι το σκάφος του Αμπράμοβιτς, που ονομάζεται «Eclipse», είναι το μεγαλύτερο στον κόσμο, έχει μήκος 170 μέτρα ενώ στοιχίζει 340 εκατ. ευρώ. Από την άλλη το «KINGDOM» όπως είναι η ονομασία του υπερπολυτελούς γιότ του Σαουδάραβα πρίγκιπα, έχει μήκος 86 μέτρα ενώ για την αγορά του χρειάστηκε να καταβάλει το ποσό των 37 εκατ. ευρώ!

Το «Eclipse» του Ρομάν Αμπράμοβιτς:

Το «KINGDOM» του πρίγκιπα Al-Waleed bin Talal Alsaud: