Η Μαρία Σολωμού σε μια ειλικρινή συνέντευξη όπως μας έχει συνηθίσει, μιλά για την δημοσιότητα, το star system αλλά και για τη σχέση της με τον Πάνο Μουζουράκη.

Όπως λέει, η δημοσιότητα ήρθε στη ζωή της από μόνη της. «Κάποια στιγμή, έγινα λίγο περισσότερο γνωστή και άρχισαν να με σταματούν στο δρόμο. Όταν είχα πρωτοβγεί μου ίσιωναν τα μαλλιά, ήθελαν να μου βγάλουν τα φρύδια, ήμουν πολύ σκούρα. Ήμουν λίγο περίεργη από αυτό που ήθελαν και δεν ήξεραν τι να με κάνουν. Κάποια στιγμή το επέβαλα και σιγά σιγά άρχισε να γίνεται λίγο μόδα όλο αυτό με τα μαλλιά και χάρηκα. Το μόνο πράγμα που κατάφερα από αυτή την ιστορία ήταν να κάνω μόδα τα σγουρά μαλλιά», λέει σε συνέντευξή της στην «Real life».

Η ηθοποιός παραδέχεται πως την έχει κουράσει ο τρόπος που κινείται η showbiz λέγοντας πως θα ήθελε πάρα πολύ να φύγει. «Θα ήθελα να πάω κάπου να μη με ξέρει άνθρωπος, και να κάνω κάτι άσχετο». Μάλιστα όπως δήλωσε, θα ήθελε να σταματήσει μέχρι τα 40.«Έχω αρχίσει να κουράζομαι ψυχολογικά και θα ήθελα να σταματήσω μέχρι τα 40.Έχω πει πως αν δεν με καλύπτει αυτό που κάνω, θα το αλλάξω».

Όσον αφορά τις σχέσεις της, η Μαρία δηλώνει πως βαριέται πάρα πολύ εύκολα και όπως λέει «ίσως χρειάζεται να βρεις το αντίθετό σου για να σε παρασύρει. Δεν πιστεύω πολύ στην προσπάθεια της σχέσης. Αν αρχίσεις να προσπαθείς, σημαίνει πως κάτι έχεις χάσει, πρέπει να βγαίνουν αβίαστα κάποια πράγματα».