Με καμπάνιες, editorials, πασαρέλα για κορυφαίους οίκους όπως οι Dolce & Gabanna και Roberto Cavalli, η 23χρονη Ηλιάνα Παπαγεωεργίου διαθέτει σίγουρα την πείρα και τον αέρα για να εκπροσωπήσει επάξια τη χώρα μας στον διαγωνισμό ομορφιάς Miss Universe 2011.

Το μοντέλο μιλάει με ενθουσιασμό για την συμμετοχή του στην διαδικτυακή καμπάνια των Dolce & Gabanna: «Η χαρά μου δεν περιγράφεται! Είναι μεγάλη μου τιμή που επέλεξαν εμένα, μια Ελληνίδα για μια διεθνούς φήμης δουλειά. Έγινε κάστινγκ ανάμεσα σε δέκα επιλεγμένα μοντέλα πρακτορείων, ζήτησαν να με δουν και ύστερα από δύο μήνες με ενημέρωσαν ότι είμαι ανάμεσα στα πέντε κορίτσια της καμπάνιας αυτής που έχει κατά βάση styling βυζαντινού χαρακτήρα», λέει σε συνέντευξή της στο «Πρώτο Θέμα».

Η Ηλιάνα που ζει πλέον μόνιμα στο Μιλάνο, μιλάει και για την κατάσταση που επικρατεί στο χώρο της μόδας στην χώρα μας: «Μου λείπει πολύ η χώρα μου, αλλά δυστυχώς στην Ελλάδα υπάρχουν δουλειές, όχι όμως και λεφτά. Αν θες να ζεις μόνο από αυτή τη δουλειά, πρέπει αναγκαστικά να ανοίξεις τα φτερά σου για το εξωτερικό».