Ηθοποιοί, επώνυμοι της showbiz και ποδοσφαιριστές κατηγορούν γνωστό χρηματιστή ότι τους ξεγέλασε και τους απέσπασε τεράστια χρηματικά ποσά για να τα επενδύσει σε διεθνή χρηματιστήρια χωρίς ποτέ να έχουν πάρει ποσοστά επί των κερδών.

Μεταξύ των φερομένων ως θυμάτων φιγουράρουν πασίγνωστα ονόματα όπως της ηθοποιού Κατερίνας Λέχου, του μοντέλου Αντριάνα Σκλεναρίκοβα αλλά και τα ονόματα των πρώην ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού, Θανάση Κωστούλα και Ντάκο Κοβάσεβιτς.

Ο 50χρονος εμφανίζονταν ως χρηματιστής στους κύκλους της υψηλής κοινωνίας, κυκλοφορούσε πάντα με πολυτελή αυτοκίνητα, ντυμένος με την τελευταία λέξη της μόδας και έδινε ιδιαίτερη σημασία στις λεπτομέρειες, ειδικά στα ρολόγια, στα οποία είχε μεγάλη αδυναμία.

Η ηθοποιός υποστηρίζει στο εξώδικο της, που αποκαλύπτει η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» ότι έδωσε το ποσό των 10.000 ευρώ στον συγκεκριμένο χρηματιστή για να τα επενδύσει. «Μου είπε ότι θα έχω κέρδος 25% δηλαδή 2.500 ευρώ σε διάστημα ενός έτους. Όμως ο ένας χρόνος πέρασε και δεν πήρα ούτε το κέρδος, ούτε το κεφάλαιο και αποφάσισα να καταθέσω εξώδικο», δήλωσε η Κατερίνα Λέχου.

Παρόμοια είναι και η περίπτωση της Αντριάνα Σκλεναρίκοβα, η οποία φέρεται να έδωσε στον χρηματιστή το ποσό των 6.000 ευρώ χωρίς ποτέ να λάβει ποσοστά κερδών από τη συγκεκριμένη επένδυση.