Έχουν περιορίσει τη δουλειά των παπαράτσι, μιας και πλέον οι διάσημοι που έχουν λογαριασμό στο twitter φροντίζουν να ανεβάζουν μόνοι τους αρκετές φωτογραφίες από προσωπικές τους στιγμές…

Δείτε μερικές από αυτές:


Taylor Swift
Όλοι οι καλλιτέχνες έχουν ακολουθούν κάποιο «τελετουργικό» προτού εμφανιστούν στη σκηνή. Άλλοι ζεσταίνουν τη φωνή τους, άλλοι κάνουν διαλογισμό, άλλοι δεν κάνουν τίποτα και ξεκουράζονται και άλλοι… όπως η Taylor Swift γράφουν «μηνύματα» στο σώμα τους.

Η Taylor ανέβασε αυτή τη φωτογραφία στο twitter της πριν από συναυλία της στο Milwaukee.


Olivia Wilde

Η Olivia Wilde έγραψε πρόσφατα: «Ξέρω ότι δεν πρέπει να ανεβάζω πλέον σέξι φωτογραφίες… “άει στο καλό Wiener”!». (σ.σ. βουλευτής που παραδέχτηκε ότι έστειλε μέσα από το Twitter μια ημίγυμνη φωτογραφία του σε μια νεαρή γυναίκα)

Έτσι μας χάρισε μια γλυκιά πόζα με το σκυλάκι της.


Victoria Beckham

Την ώρα που πολύ γονείς προσπαθούν να μην κακομάθουν τα παιδιά τους, κάνοντάς τους κάθε χατίρι η Victoria Beckham χάρισε στους τρεις γιους της από μία κιθάρα, υπογεγραμμένη με προσωπική αφιέρωση στον καθένα, από το είδωλο εκατομμυρίων νέων στον κόσμο, Justin Bieber.


Jim Carrey
Ο ταλαντούχος ηθοποιός ήταν απελπισμένος βλέποντας τους τελικούς Stanley Cup Finals κι αυτό γιατί όπως έγραψε στη σελίδα του: «Αγαπώ το Βανκούβερ! Αγαπώ τη Βοστόνη! Όπως και να έχει είμαι και κερδισμένος και χαμένος! Κι αυτό με διαλύει!».


Brooklyn Decker

Το μοντέλο του Sports Illustrated ήθελε να δείξει ότι η ζωή μπροστά στα φώτα της δημοσιότητας δεν είναι πάντοτε ευχάριστη! Η Brooklyn έγραψε ότι σηκώθηκε από τις 6:23 τα ξημερώματα προκειμένου να είναι έτοιμη για την εμφάνισή της στην τηλεοπτική εκπομπή «Good Morning America»!