Η δημοφιλής ερμηνεύτρια περνάει την τέχνη στο λαό με τον πιο αυθεντικό τρόπο και χωρίς χρήματα. Παίρνει την παρέα της και βγαίνει στους δρόμους της Αθήνας για να τραγουδήσουν όλοι μαζί, απλά και από καρδιάς, να πουν αλήθειες με τον κόσμο και να βρουν λύσεις στα δύσκολα προβλήματα του καιρού μας.

«Πρόκειται για ένα πολύ επαναστατικό εγχείρημα που ήδη έχει αρχίσει να σχολιάζεται θετικά στους καλλιτεχνικούς κύκλους και σίγουρα θα βρει και άλλους μιμητές», λέει στην Espresso άτομο από τον στενό κύκλο της τραγουδίστριας.

Πριν από λίγες μέρες η Τάνια Τσανακλίδου έκανε γνωστές τις καλλιτεχνικές ανησυχίες της στη σελίδα της στο Facebook: «Παίδες τέρμα ο καναπές και η εκ του ασφαλούς κριτική. Απο αύριο βγαίνουμε με τους φίλους μου στον δρόμο να κάνουμε αυτό που ξέρουμε και αγαπάμε: Να τραγουδήσουμε! Αν κατά τύχη μας συναντήσετε κάπου, χαρίστε μας ένα χαμόγελο».
Η τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι η πρώτη συναυλία στο δρόμο θα γίνει σύντομα στο μετρό του Ευαγγελισμού.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.