«Δεν καταλαβαίνω γιατί έγινε τόσος χαμός για το “Νησί”»

Α. Κούρκουλος: «Καταντήσαμε να μας κάνει εντύπωση το αυτονόητο»


LIFESTYLE
9:30
23/03/2011
«Δεν καταλαβαίνω γιατί έγινε τόσος χαμός για το “Νησί”»
2
loading

Με ειλικρίνεια και χωρίς να κρυφτεί πίσω από το δάχτυλό του ο Άλκης Κούρκουλος σχολίασε την επικαιρότητα, την κατάσταση στο θέατρο, αλλά μίλησε και για τα προσωπικά του. «Φτάσαμε να παραληρούμε για το “Νησί”! Βεβαίως μού αρέσει πολύ, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί έγινε τόσος χαμός, ενώ έτσι θα όφειλαν να είναι όλες οι τηλεοπτικές δουλειές — καλοφτιαγμένες. Καταντήσαμε να μας κάνει εντύπωση το αυτονόητο», σχολίασε στο περιοδικό «Votre Beaute» για την τηλεοπτική σειρά που σκίζει στην τηλεθέαση.

Ερωτώμενος για το θέατρο και το κλίμα που επικρατεί είπε ότι «Ειδικά τώρα, ο Έλληνας θα προτιμήσει να βγει για φαγητό παρά να δει μία παράσταση», ενώ μίλησε επίσης για τη γνώμη του για τον έρωτα. ««Ο έρωτας δεν είναι και το πιο υγιές συναίσθημα, κατά τη γνώμη μου. Είναι άγριος και κτητικός. Ο έρωτας είναι εγωιστικός. Δεν ρωτάς τον άλλον τι θέλει. Σκέφτεσαι μόνο τι θέλεις εσύ. Με την αγάπη είναι διαφορετικά, απαιτεί προσπάθεια. Ενώ ο έρωτας το μόνο που θέλει είναι δουλειά για να θρέψει το εγώ σου, τίποτα άλλο».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar maria d.

    Όσα δε φτάνει η αλεπού.......

  2. avatar Ελίνα Γαλανοπούλου

    Η μόνη καλή δουλειά που έκανε ο Κούρκουλος στη τηλεόραση ήταν με τη Μιρέλλα Παπαοικονόμου και τη φοιτητοπαρέα από τη Πάτρα. Πώς λοιπόν μιλά για αυτονόητα κλπ, όταν ο ίδιος ε΄χει περιπέσει στο σφάλμα του εμπορικού μή ποιοτικού σίριαλ? Δυσκολη η δουλειά του ηθοποιού και ο αγώνας για επιβίωση αλλά αυτό δε συγχωρεί κακόπιστη, εγωκεντρική, αλλαζονική κριτική σε κανένα καλλιτέχνη τη στιγμή μάλιστα που δεν έχει καταξιωθεί στο επάγγελμά του.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει