Για την ανθρώπινη βλακεία και το γεγονός ότι θα μας συνοδεύει πάντα μίλησε ο Γιάννης Μπέζος, τονίζοντας πως είναι κάτι που δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ.

«Αντιμετωπίζεις τη βλακεία μόνο με χιούμορ ή λέγοντας “περαστικά”. Και δεν είναι κάτι που θα φύγει. Είναι συνυφασμένη με την ανθρώπινη φύση και θα εξακολουθήσει να είναι. Το θέμα είναι να μη μας χαρακτηρίζει», δήλωσε μεταξύ άλλων ο γνωστός ηθοποιός μιλώντας στην εκπομπή Happy Day.

Αναφορικά με τους νέους και την τάση που παρατηρείται τα τελευταία χρόνια να στρέφονται μακριά από την τηλεόραση, ο ίδιος ανέφερε:

«Οι νέοι δεν έφυγαν από την τηλεόραση επειδή είπαν ότι δεν θα ξαναδούν τηλεόραση. Κάτι δεν τους γοητεύει σε αυτή, δεν συνδέονται. Δεν μπορείς να συντηρείς ένα πρόγραμμα το οποίο απευθύνεται σε ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας. Και για το θέατρο λένε ότι οι νέοι δεν πάνε στο θέατρο. Ποιος το είπε αυτό; Πάνε, αλλά δεν πάνε παντού και κάνουν τις επιλογές τους και πολύ καλά κάνουν. Εγώ δίνω χώρο στους νέους, δίνω χώρο σε αυτούς που πιστεύω ότι αξίζουν και ότι έχουν κάτι πραγματικά να πουν πάνω στη σκηνή. Αυτό με ενδιαφέρει. Δεν είμαι εμμονικός ότι θα είμαστε μόνο με τους νέους ή μόνο με τους μεγάλους».

Δείτε το βίντεο: