Στην Ίμπιζα βρίσκεται η Ιωάννα Τούνη που σήμερα γιορτάζει τα 32α γενέθλιά της. Η γνωστή influencer και επιχειρηματίας, επέλεξε να περάσει αυτή την ξεχωριστή ημέρα στο κοσμοπολίτικο νησί της Ισπανίας, περιτριγυρισμένη από τους φίλους της.

Πριν από λίγο καιρό, μέσα από τα social media, είχε αποκαλύψει ότι είχε ήδη κλείσει εισιτήρια τόσο για την ίδια όσο και για την παρέα της, ώστε να ταξιδέψουν όλοι μαζί στην Ίμπιζα και να γιορτάσουν εκεί τα γενέθλιά της.

Έτσι, χθες αναχώρησαν όλοι μαζί για το πανέμορφο ισπανικό νησί. Το ίδιο βράδυ, λίγο πριν φύγουν από το ξενοδοχείο για να πάνε στο πάρτι γενεθλίων της, οι φίλοι της Ιωάννας της επιφύλαξαν μια ευχάριστη έκπληξη: μια εντυπωσιακή τούρτα, που την περίμενε στον διάδρομο του ξενοδοχείου.

Δείτε την έκπληξη που ετοίμασαν οι φίλοι της στην Ιωάννα Τούνη, λίγο πριν ξεκινήσει η βραδιά της: