Η Άριελ Κωνσταντινίδη ετοιμάζεται να υποδεχτεί ένα ακόμα μέλος στην οικογένειά της, καθώς περιμένει το τρίτο της παιδί, μια είδηση που την βρίσκει «ήρεμη, ενθουσιασμένη, χαρούμενη», όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή της στο podcast της Ζέτας Νικολάιτσου, αποσπάσματα της οποίας προβλήθηκαν στην εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1.

Η Άριελ Κωνσταντινίδη, η οποία θα βιώσει τη δεύτερη κύησή της, εξήγησε πως η επιθυμία για ένα ακόμα παιδί γεννήθηκε αμέσως μετά τον ερχομό των γιων της, εκφράζοντας την ευχή «Θεέ μου, δώσε μου άλλη μία ευκαιρία». Μέχρι στιγμής, όλα δείχνουν να κυλούν ομαλά, με την ίδια και το μωρό να είναι σε άριστη κατάσταση. Η ηθοποιός είπε μεταξύ άλλων:

«Αισθάνομαι ήρεμη, ενθουσιασμένη, χαρούμενη. Για τρίτη φορά μαμά. Δεύτερη κύηση. Ήταν κάτι που το ήθελα πάρα πολύ, από τη στιγμή που βγήκανε τα αγόρια. Ήταν η πρώτη μου σκέψη και είπα “Θεέ μου, δώσε μου άλλη μία ευκαιρία”. Όλα δείχνουν ότι είμαστε μία χαρά κι εγώ και εκείνη. Είχα έναν τεράστιο φόβο ότι αν κάνω παιδί, μπορεί να το χάσω»

 «Έγινε με δότη από τράπεζα σπέρματος. Εξ’ αρχής είχα τόση συγκίνηση γι’ αυτόν τον άνθρωπο (που μου έδωσε το σπερματοζωάριο από τράπεζα σπέρματος), χωρίς να τον ξέρω, γιατί χάρη σε αυτόν υλοποιείται αυτό που ήθελα τόσο πολύ. Έκανα πολλή δουλειά στο να βγάλω όλα τα εμπόδια. Να μην έχω να κάνω με την μαμά μου και αμέσως μετά τη μαμά μου είναι ο πρώην άντρας μου…»