Η Τζένιφερ Λόπεζ μίλησε ανοιχτά για την προσωπική της κατάσταση, ξεκαθαρίζοντας πως αυτή την περίοδο δεν επιθυμεί να συνδεθεί με κάποιον συναισθηματικά.
Αντιθέτως, τόνισε ότι προτεραιότητά της είναι η φροντίδα του εαυτού της και η εσωτερική της ισορροπία.
Μετά τη λαμπερή της εμφάνιση στα American Music Awards 2025, η 55χρονη καλλιτέχνιδα απάντησε με ειλικρίνεια στο χιουμοριστικό σχόλιο που έκανε η Τίφανι Χάντις για την προσωπική της ζωή, επισημαίνοντας πως απολαμβάνει τον ελεύθερο χρόνο της και δεν αισθάνεται την ανάγκη να έχει κάποιον σύντροφο στο πλευρό της.
Σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Access Hollywood», η Λόπεζ μίλησε για το πώς βιώνει τη σχέση με τον εαυτό της και στάθηκε ιδιαίτερα στην αντίδρασή της στην ατάκα της Χάντις. «Μου είπε να πάμε για “κυνήγι αντρών”, και της είπα “κορίτσι μου, δεν ψάχνω για άντρα. Είμαι καλά αυτή τη στιγμή. Δεν θέλω να το χαλάσω αυτό, εντάξει;”», δήλωσε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια και ηθοποιός.
Η κωμικός Τίφανι Χάντις, που εμφανίστηκε αμέσως μετά την εντυπωσιακή εναρκτήρια εμφάνιση της Λόπεζ, δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της για τη φίλη της: «Πόσο φοβερό είναι που η Τζένιφερ Λόπεζ παρουσιάζει τα AMA; Αυτά φέτος θα έπρεπε να λέγονται JMAs!» και συνέχισε με χιούμορ: «Από τον πρόλογο και μόνο, “η Τζένιφερ από τη γειτονιά” έκανε όλα της τα βήματα και πήρε όλα της τα φιλιά. Άφησέ μου κι εμένα έναν χορευτή, Τζένιφερ Λόπεζ! Δεν είσαι η μόνη ελεύθερη εδώ μέσα».

Όσον αφορά τον χωρισμό της, η Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ, που παντρεύτηκαν το 2022, αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στις αρχές του 2025, ύστερα από λιγότερο από δύο χρόνια έγγαμου βίου. Παρ’ όλα αυτά, η τραγουδίστρια δείχνει αποφασισμένη να προχωρήσει στη ζωή της, αφήνοντας πίσω της όσα τη βάραιναν. «Μου φαίνεται το ιδανικό καλοκαίρι για να γιορτάσω την ελευθερία και τη χαρά μου», είχε αναφέρει στο περιοδικό «People» λίγο πριν τα AMA, περιγράφοντας την καθημερινότητά της ως «υγιή και γεμάτη θετική ενέργεια».