Επισφράγισαν την καλή τους συνεργασία στη σκηνή του «Just the 2 of us», και συνεχίζουν την δυναμική τους παρουσία, αυτή τη φορά στην Κύπρο.

Το επιτυχημένο τηλεοπτικό ζευγάρι, θα βρεθεί στο νησί για να παρουσιάσει τις «Γυναίκες της Χρονιάς» που διοργανώνει το περιοδικό «Madame Figaro».

Ερμηνεύτριες, ηθοποιοί, fashion designers, media persons, αθλήτριες, δημιουργοί, επιστήμονες/ακαδημαϊκοί, επιχειρηματίες/στελέχοι, εικαστικοί, πολιτικοί, γυναίκες που προσφέρουν στον άνθρωπο και στο κοινωνικό σύνολο, θα βραβευτούν στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 22 Φεβρουαρίου στην Κύπρο.

Η συγκεκριμένη βραδιά, όπως και πέρσι, θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα αφού όλα τα έσοδα από την πώληση των εισιτηρίων θα δοθούν εκείνη τη βραδιά στο φιλανθρωπικό ίδρυμα που θα επιλέξει η κυρία που θα βραβευθεί ως Γυναίκα της χρονιάς στην κατηγορία Κοινωνική Προσφορά.

Πολλά ονόματα από τον ελληνικό καλλιτεχνικό χώρο θα δώσουν το παρών τους στη λαμπερή βραδιά, ανάμεσά τους και ο Γιώργος Μαζωνάκης με την Ραλλία Χρηστίδου.