«Είχα πάει και εγώ στα VIP, λόγω του ότι ήμουν ανήλικη», είπε η Super Κική σχολιάζοντας την προφυλάκιση του δικηγόρου, Απόστολου Λύτρα, σε κελί VIP στις φυλακές Κορυδαλλού.

Σε story στο Instagram η Youtuber γράφει ότι αν και ο Λύτρας θα έχει air-condition και θα έχει ανέσεις, οι συνθήκες θα είναι δύσκολες φέροντας για παράδειγμα την Βίκυ Σταμάτη την οποία είχε δει και όπως είπε, δεν ήταν καθόλου επιθυμητή από τις άλλες κρατούμενες.

«Όσοι μου λέτε για τον Απόστολο Λύτρα ότι είναι στα VIP και θα έχει air condition και τα λοιπά, ναι ισχύει αυτό που λέτε. Θα είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση από τους υπόλοιπους κρατούμενους. Όμως σκέψου να είσαι στη φυλακή και να είσαι τελείως απομονωμένος, να προαυλίζεσαι μόνος σου, να ξέρεις ότι είσαι μόνος σου, ότι είσαι μισητός. Είχα πάει και εγώ στα VIP, λόγω του ότι ήμουν ανήλικη και έπρεπε να μεταφερθώ από την Θήβα στον Κορυδαλλό για νοσοκομείο που έπρεπε να πάω και με είχαν βάλει στα VIP για έναν μήνα» είπε η Super Κική.

Μάλιστα συμπλήρωσε ότι: «εγώ μπορούσα να βγω στο προαύλιο με τους άλλους κρατούμενους αλλά έβλεπα την Βίκυ Σταμάτη πως ήταν που δεν μπορούσε να πάει με τις υπόλοιπες κρατούμενες και ήταν πάρα πολύ στενάχωρο το να ξέρεις ότι κινδυνεύεις και ότι δεν σε θέλουν μαζί τους. Οπότε το κλιματιστικό δεν είναι και κάτι χαρούμενο».