Η Δέσποινα Βανδή έδωσε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Ηappy Day» με αφορμή τα 30 χρόνια πορείας της στο τραγούδι, και μίλησε μεταξύ άλλων για την καλοκαιρινή της περιοδεία, τη σχέση της με τον Βασίλη Μπισμπίκη και τα παιδιά της, αλλά και για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται για την εμφάνισή της πάνω στη σκηνή.

Ανάμεσα σε όσα είπε στην εκπομπή «Happy Day» η τραγουδίστρια παραδέχτηκε ότι υπήρξε μια περίοδος, κατά την οποία «χάθηκε», πως έβαζε πάντα προτεραιότητα τα παιδιά της, ενώ απάντησε και στο πώς φαντάζεται το μέλλον της με τον Βασίλη Μπισμπίκη. Αρχικά, η τραγουδίστρια σχολίασε: «Υπήρξαν στιγμές που χάθηκα. Και υπήρξαν αυτές γιατί ασυνείδητα τότε, έδωσα πάρα πολύ μεγάλη βάση στο να μεγαλώσω τα παιδιά μου και να είμαι παρούσα σε όλες τους τις στιγμές. Αν εξαιρέσω τις περιόδους που έλειπα λόγω συναυλιών και προβών, όλο το υπόλοιπο διάστημα ήμουν πάνω από τα παιδιά μου».

«Αν δεν υπήρχε το κομμάτι της δουλειάς μου να με απασχολεί, ήμουν εγώ εκείνη που ήμουν 24 ώρες το 24ωρο πάνω από τα παιδιά μου. Αυτό είχε και μια μετακίνηση μέσα μου, δηλαδή, η προσοχή μου στράφηκε στο να είμαι εκεί. Ενδεχομένως, όλα αυτά τα χρόνια, να ήταν στιγμές που δεν πρωταγωνιστούσε το τραγούδι στη ζωή μου, αλλά τα παιδιά μου. Τα μεγάλωσα, είναι μια χαρά, είμαι πολύ περήφανη γι’ αυτά. Είμαι μια περήφανη μαμά» συμπλήρωσε η Δέσποινα Βανδή.

Για το πέρασμα του χρόνου, η Δέσποινα Βανδή δηλώνει ευγνώμων. «Είμαι ευγνώμων για τον χρόνο που περνάει. Θέλω να μεγαλώσω, να είμαι γερή, υγιής. Δεν υπάρχει πισωγύρισμα αλλά κάθε χρόνο που μπορώ και σβήνω τα κεράκια στην τούρτα ευχαριστώ τον Θεό που είμαι γερή και υγιής» είπε.

Η Δέσποινα Βανδή επίσης ρωτήθηκε για τα αρνητικά σχόλια που ακούει κατά καιρούς για τις εμφανίσεις της. «Πάντα σχολιαζόμουν, είναι ένα κομμάτι που με συνοδεύει χρόνια. Ζω με έναν τρόπο που εκφράζει εμένα, κάνει εμένα χαρούμενη. Σίγουρα δε μπορώ να είμαι αρεστή σε όλους. Ο καθένας έχει τη γνώμη μου του και καλά κάνει» σημείωσε.

Ακόμη, η Δέσποινα Βανδή ξεκαθάρισε πως ο γάμος δεν είναι κάτι που την απασχολεί σε αυτή τη φάση της. «Σίγουρα είναι κάτι που δεν με απασχολεί στο τώρα μου. Το τι θα γίνει μετά, κανείς δεν το ξέρει». όσο για το πώς φαντάζεται τη ζωή της με τον Βασίλη Μπισμπίκη στο μέλλον, η τραγουδίστρια είπε: «Όμορφη γεμάτη, να είμαστε έτσι αγαπημένοι, όπως σήμερα, να μπορούμε ο ένας να γεμίζει με την αγκαλιά του άλλου, με αρμονία και με απλές όμορφες στιγμές».

Η διαφωνία του Παπανώτα με τον Φραγκολιά

«Τα χειρίζεται όλα τόσο πολύ καλά, ο λόγος της είναι πολύ ώριμος, τα τραγούδια της είναι μια χαρά, αλλά το αδύναμο σημείο της Δέσποινας είναι το styling πάνω στην πίστα» σχολίασε ο Δημήτρης Παπανώτας, με τον Κώστα Φραγκολιά να διαφωνεί. «Άσε, μας ρε Δημήτρη», σχολίασε.