Η Δέσποινα Βανδή μοιράζεται συχνά την καθημερινή της ρουτίνα στα social media με βίντεο που ανεβάζει στους προσωπικούς της λογαριασμούς. Έτσι δείχνει στους θαυμαστές της το πάθος που έχει με τη γυμναστική, αφού ανεβάζει αρκετά βίντεο με ασκήσεις.

Στο νέο της βίντεο, όπου γυμνάζεται στο γυμναστήριο του συντρόφου της κόρης της, οι ακόλουθοι της στα σχόλια εκφράζουν την άποψη τους για το γυμνασμένο κορμί της τραγουδίστριας δείχνοντας τον θαυμασμό τους.

Η Δέσποινα Βανδή είχε αναρτήσει στο τέλος του περσινού καλοκαιριού ένα παρόμοιο βίντεο από γυμναστική γιατί ήθελε να κάψει τις θερμίδες των διακοπών όπως είπε η ίδια: «Με κατηγορούν ότι τους έριξα το ηθικό, επειδή είπα “καλό φθινόπωρο”. Εγώ τι πρέπει να πω τώρα, που πρέπει να χαλάσω τη διατροφή μου; Δυο μήνες ήμουν πατάτα τηγανητή και πολλή ρακή και τώρα ξανά είμαι πρώτη μέρα στο σχολείο, που δεν το θέλω, αλλά θα πρέπει να ξεκινήσω».

Η Μελίνα Νικολαΐδη, η κόρη που απέκτησε στον γάμο της με τον πρώην ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ είναι εκείνη που τραβάει συνήθως τα βίντεο της μητέρας της.