Η Ναταλία Δραγούμη αναφέρθηκε στην προσπάθεια που κάνει εδώ και δύο δεκαετίες ώστε να μην αρχίσει πάλι το τσιγάρο, το οποίο έχει κόψει εδώ και πάρα πολύ καιρό. Η γνωστή ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη σε τηλεοπτική εκπομπή και αναφέρθηκε στο… τρικ που την κάνει να ξεχνιέται ώστε να μην γίνει πάλι καπνίστρια.

«Εδώ και 20 χρόνια κρατάω ένα σβηστό τσιγάρο, δεν το έχω ανάψει ποτέ. Αγοράζω πακέτο, έχω στην τσάντα μου πακέτο, εδώ και 20 χρόνια δεν έχω πάρει ούτε μισή τζούρα. Δεν έχω πειρασμό να καπνίσω. Είναι κάτι που εγώ το θεωρώ φυσιολογικό για κάποιο λόγο και επειδή βλέπω ότι όλοι μου ανοίγουν τεράστια κουβέντα όταν με βλέπουν με το τσιγάρο. Πρώτη φορά το λέω δημοσίως. Αν με δει κάποιος θα πει “πόσο δεν κρατιέται;”. Το δαγκώνω, σαν κομπολόι. Πρώτα έκοψα το κάπνισμα, απεξαρτητοποιήθηκα τελείως τρία χρόνια και μετά είδα μία στις πρόβες που το έκανε και είπα: για να δω τι καλό της κάνει; και το δοκίμασα και είπα α, τι ωραίο!» δήλωσε η Ναταλία Δραγούμη.

«Στην αρχή έκανα τράκα και κρατούσα σε μία ταμπακιέρα, μετά με τον κορονοϊό δεν ήταν ασφαλές και αγόρασα πακέτο και τώρα αγοράζω πάντα πακέτο. Όλοι μου λένε “σε θαυμάζω”. Δεν είναι άξιο θαυμασμού γιατί δεν θέλω να καπνίσω. Απλώς θέλω να το κρατάω, να έχω την κίνηση, μου αρέσει, δεν κάνω κακό σε κανέναν, ούτε στον εαυτό μου, ούτε στον διπλανό μου, ίσως κάνω λίγο κακό στην τσέπη μου», πρόσθεσε η Ναταλία Δραγούμη.

Δείτε τη συνέντευξή της: