Έξαλλος έγινε ο Πέτρος Τατσόπουλος στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, όταν κλήθηκε να μιλήσει για το δεξί χέρι του Αγίου Ιωάννη του Ρώσσου, παρουσία του δημοσιογράφου Ανδρέα Καραγιάννη.

Οι τόνοι ανέβηκαν όταν ο γνωστός συγγραφέας καυτηρίασε τη στάση της Εκκλησίας σχετικά με τα θαύματα, κατηγορώντας τη για εμπορευματοποίηση της θρησκείας σε βάρος των πιστών.

«Βγάζουν κατά καιρούς κεφάλια και δεκαπέντε χέρια και πόδια από διάφορους Αγίους! Τι να εξηγήσω; Ανδρέα Καραγιάννη, είσαι κι εσύ μέρος αυτής της απάτης! Διακινεί και ζει από αυτά τα πράγματα. Μα για ένα λείψανο μιλάμε τώρα;», σχολίασε αρχικά ο Πέτρος Τατσόπουλος. «Ο κύριος Καραγιάννης έχει κάνει χειρότερα πράγματα από αυτό! Θα τις απαντήσεις όταν τις πω καθαρά τις αιχμές και όχι ως αιχμές;», τόνισε ο συγγραφέας εμφανώς ενοχλημένος.

«Θα με αφήσεις, βρε Κατερίνα, να πω αυτά που θέλω; Αν δεν θέλεις να με ακούσεις, μη με καλείς στην εκπομπή!», είπε έξαλλος ο Πέτρος Τατσόπουλος, όταν η παρουσιάστρια του ζήτησε να αφήσει τον συνομιλητή του να τοποθετηθεί.

«Επειδή είμαστε σε μία “ορθόδοξη” χώρα, δεν μπορούμε να λέμε όποια μ@@λακία θέλουμε! Είμαστε σε μία ευρωπαϊκή χώρα και όχι στη Ζιμπάμπουε! Προσβάλλεις τη νοημοσύνη των ανθρώπων το 2024! Φεύγω! Αρκετά με την παράνοια!», ξέσπασε στη συνέχεια ο Πέτρος Τατσόπουλος, αποχωρώντας από το πλατό σε πρωτοφανή κατάσταση.

Η Κατερίνα Καινούργιου έμεινε άφωνη και αναφώνησε: «Βοήθειά μας! Δεν το καταλαβαίνω αυτό το ξέσπασμα».