Άγριος καυγάς σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής (29/03) στον «αέρα» της εκπομπής «Super Κατερίνα» ανάμεσα στον συγγραφέα Πέτρο Τατσόπουλο και τον δημοσιογράφο Ανδρέα Καραγιάννη με αφορμή την υπόθεση του Αγίου Φωτός και της δικαστικής διαμάχης που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον δημοσιογράφο κ. Αλικάκο και το Πατριαρχείο.

Τον λόγο πήρε αρχικά ο Ανδρέας Καραγιάννης ο οποίος ανέφερε: «Στην υπόθεση που αναφερόμαστε, στην υπόθεση με το Άγιος Φως, είναι μια υπόθεση στην οποία έβγαλε τα μάτια του το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων. Και λέω δυστυχώς, όχι γιατί δεν πρέπει να βγει η αλήθεια. Να βγει η αλήθεια αλλά γιατί με αυτό το οποίο έκανε, να εγκαλεί, να μηνύει, να κάνει αγωγή στον Δημήτρη Αλικάκο…».
Τότε η Κατερίνα Καινούργιου τον «έκοψε» σημειώνοντας πως: «Άρα συμφωνείτε με τον Πέτρο Τατσόπουλο…».

Ο Πέτρος Τατσόπουλος αντέδρασε λέγοντας μεταξύ άλλων: «Όχι δεν συμφωνούμε. Με τον σημερινό Καραγιάννη να συμφωνώ; Πριν από καιρό, στην ιστοσελίδα του, ο κ. Καραγιάννης είχε δηλώσει ότι έχει μηνύσει τον κ. Αλικάκο για την βλασφημία».

Τότε, ο Ανδρέας Καραγιάννης απευθυνόμενος στον δημοσιογράφο είπε: «Από μέσα φοράς του Ζορό τη μπλούζα. Να βγεις στο Σύνταγμα να κάνεις παρέλαση…».

Ο συγγραφέας ξέσπασε κατά του δημοσιογράφου και φωνάζοντας ανέφερε μεταξύ άλλων: «Ο κ. Καραγιάννης κάνει πάρα πολύ συχνά το εξής. Κάνει μια ανάρτηση που λέει ότι έχει κάνει ή θα κάνει μηνύσεις και δεν τις κάνει ποτέ. Όλα γίνονται για επικοινωνιακό λόγο. Και μετά βγαίνει και τις αναιρεί. Τώρα βγαίνει και λέει ότι είναι στο πλευρό του κ. Αλικάκου ενώ επί χρόνια είναι εναντίον του. Σταματώ να ασχολούμαι με τον κ. Καραγιάννη. Μου είναι επώδυνο να βγαίνω και να αντιπαρατίθεμαι. Δεν θέλω να μείνει στο θέμα αντιδικίας με τον κ. Καραγιάννη. Με δίνεις στα σκυλιά σου να με φάνε. Η ιστοσελίδα σου είναι μία χωματερή απάτης και κάθε ημέρα ανεβάζεις 20 θαύματα. Με αυτό ζεις. Κυρία Καινούργιου να μου φέρετε ένα μεγαλοπατεώνα όχι έναν μικροαπατεώνα, δεν θέλω. Το θεωρώ αναξιοπρεπές να μιλάω συνέχεια με έναν μικροαπατεώνα».

Όταν ο Ανδρέας Καραγιάννης προσπάθησε να υπερασπιστεί τον εαυτό του, εκνεύρισε ακόμα περισσότερο τον Πέτρο Τατσόπουλο με την Κατερίνα Καινούργιου να τον παροτρύνει να μην μιλάει για λίγο.

Τότε, ο συγγραφέας συνέχισε την τοποθέτησή του κάνοντας λόγο για θαύματα – απάτες αλλά και για «ψευτοζώνες» με τον Ανδρέα Καραγιάννη να αντιδρά.

«Σταμάτα Καραγιάννη, μίλα μετά. Δεν μπορείς να συγκρατηθείς; Πάψε απατεώνα. Σκάσε!» φώναξε ο Πέτρος Τατσόπουλος με τον Κατερίνα Καινούργιου να «κλείνει» όσο το δυνατόν πιο σύντομα το θέμα καθώς οι καλεσμένοι της είχαν βγει εκτός εαυτού.