Η 78χρονη Σερ περπάτησε με τον 38χρονο σύντροφό της, τον μουσικό Αλεξάντερ Έντουαρτς, στο κόκκινο χαλί του amfAR γκαλά στις Κάννες.

Η διάσημη τραγουδίστρια και ο κατά 40 χρόνια νεότερος σύντροφός της αντάλλαξαν δημόσια φιλιά μπροστά στους φωτογράφους, διαψεύδοντας τις φήμες που τους ήθελαν να έχουν χωρίσει.

Η Σερ σε πρόσφατη συνέντευξή της έδειξε εντελώς αδιάφορη για τα σχόλια που ακούει για τη διαφορά ηλικίας τους, λέγοντας: «Επιτρέψτε μου να σας εξηγήσω, δεν με νοιάζει το τι σκέφτεται ο καθένας». Στην ίδια συνέντευξη απόκαλυψε ότι ο λόγος που βγαίνει έξω με νεαρούς άνδρες είναι επειδή «οι άντρες της ηλικίας μου ή μεγαλύτεροι -οι πιο πολλοί είναι νεκροί- ήταν πάντα τρομοκρατημένοι να με πλησιάσουν».

«Το μισώ να μιλάω για το πόσο ευτυχισμένη είμαι, αλλά περνάμε υπέροχα μαζί. Μπορούμε να μιλάμε για μουσική, μπορούμε να μιλήσουμε για τα πάντα. Έχει φοβερή αίσθηση του χιούμορ, έχει τον πιο χαριτωμένο γιο στον κόσμο. Απλώς, καταλαβαινόμαστε» έχει δηλώσει η Σερ για τον αγαπημένο της στο κανάλι Extra.

Την άνοιξη του 2023, το ζευγάρι είχε χωρίσει, αλλά επανασυνδέθηκε λίγους μήνες αργότερα.