Η Cher έδωσε συνέντευξη και μίλησε για τον σύντροφό της Alexander «AE» Edwards, περιγράφοντας το ηλικιακό χάσμα μεταξύ τους, καθώς έχουν 40 χρόνια διαφοράς ηλικίας.

Σύμφωνα με το toofab.com, η 77χρονη τραγουδίστρια είπε πως «μερικές φορές του μιλάω και δεν έχει ιδέα σε ποιον αναφέρομαι… Τις προάλλες, είπα “ξέρεις ποιος είναι ο Clark Gable, ;” και απάντησε “ναι, φυσικά”, αλλά τις περισσότερες φορές θα με κοιτάξει και θα πει “δεν είχα γεννηθεί ακόμη».

Επίσης, είπε ότι «μισώ να μιλάω για το πόσο χαρούμενη είμαι, αλλά όχι, περνάμε υπέροχα μαζί». «Μπορούμε να μιλήσουμε για μουσική. Μπορούμε να μιλήσουμε για τα πάντα. Έχει υπέροχη αίσθηση του χιούμορ, έχει τον πιο χαριτωμένο γιο στον κόσμο», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Σημειώνεται, ότι εθεάθησαν μαζί για πρώτη φορά τον Νοέμβριο του 2022, αφού κρατιόντουσαν χέρι – χέρι ένα βράδυ μετά από ένα ραντεβού στο Λος Άντζελες.

Το δίδυμο δέχτηκε πολλές αντιδράσεις εκείνη την εποχή για τη διαφορά ηλικίας τους που έφτανε σχεδόν τα 40 χρόνια, αλλά η Cher το υπερασπίστηκε σθεναρά, γράφοντας στο twitter: «δεν έχετε κάτι άλλο να κάνετε; Επιτρέψτε μου να σας εξηγήσω… δεν με νοιάζει το τι σκέφτεται ο καθένας».

Η τραγουδίστρια του στη συνέχεια ξετρελάθηκε αργότερα εκείνο το μήνα για το πώς αυτή και ο νέος της καλός φιλιούνται «σαν έφηβοι». Τον Μάρτιο, η Cher και ο Edwards έκαναν το ντεμπούτο τους στο κόκκινο χαλί στην επίδειξη μόδας Versace φθινόπωρο 2023 και μοιράστηκαν ένα φιλί για να το δουν όλοι.