Η παγκοσμίου φήμης σταρ Cher φέρεται να έβαλε τέλος στη σχέση της με τον πολύ νεότερο αγαπημένο της Alexander “AE” Edwards. Σύμφωνα με πληροφορίες που από τη Δευτέρα κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, η 76χρονη τραγουδίστρια και ο 37χρονος ράπερ τερμάτισαν τη σχέση τους «πριν από μερικές εβδομάδες», αλλά ο λόγος του χωρισμού δεν αποκαλύφθηκε.

Μάλιστα, το πρώην ζευγάρι είχε πυροδοτήσει φήμες περί αρραβώνων τον Δεκέμβριο του 2022, όταν η Cher εθεάθη να φορά ένα τεράστιο διαμαντένιο δαχτυλίδι αξίας 250.000 δολαρίων. Η τραγουδίστρια είχε δηλώσει τότε ότι θα ήθελε να μπορούσε να δείξει στην αείμνηστη μητέρα της, Georgia Holt, το δαχτυλίδι που της χάρισε ο τότε φίλος της.

Ωστόσο, σύμφωνα με πηγή του TMZ που επικαλείται το pagesix.com, υποστηρίζεται ότι η Cher και ο Edwards δεν ήταν ποτέ στην πραγματικότητα αρραβωνιασμένοι, αλλά το ζευγάρι απλά αποφάσισε να «δημιουργήσει εικασίες». Η ίδια η εμβληματική τραγουδίστρια δεν έχει ασχοληθεί με τον φημολογούμενο χωρισμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το χρονικό της σχέσης τους

Η Σερ και ο Έντουαρντς ήταν μαζί μόνο για λίγους σύντομους μήνες. Εθεάθησαν μαζί για πρώτη φορά τον Νοέμβριο του 2022, αφού κρατιόντουσαν χέρι – χέρι ένα βράδυ μετά από ένα ραντεβού στο Λος Άντζελες.

Το δίδυμο δέχτηκε πολλές αντιδράσεις εκείνη την εποχή για τη διαφορά ηλικίας τους που έφτανε σχεδόν τα 40 χρόνια, αλλά η Cher το υπερασπίστηκε σθεναρά, γράφοντας στο twitter: «δεν έχετε κάτι άλλο να κάνετε; Επιτρέψτε μου να σας εξηγήσω… δεν με νοιάζει το τι σκέφτεται ο καθένας».

Η τραγουδίστρια του στη συνέχεια ξετρελάθηκε αργότερα εκείνο το μήνα για το πώς αυτή και ο νέος της καλός φιλιούνται “σαν έφηβοι”. Τον Μάρτιο, η Cher και ο Edwards έκαναν το ντεμπούτο τους στο κόκκινο χαλί στην επίδειξη μόδας Versace φθινόπωρο 2023 και μοιράστηκαν ένα φιλί για να το δουν όλοι.

Ο Έντουαρντς έβγαινε στο παρελθόν με την Άμπερ Ρόουζ, με την οποία μοιράζεται έναν 3χρονο γιο, τον Σλας. Εν τω μεταξύ, η Cher, από την πλευρά της, ήταν παντρεμένη με τον Sonny Bono και τον Gregg Allman το 1964 και το 1975, αντίστοιχα.