Την Αθηναϊδα Νέγκα συνάντησε ο Κώστας Αποστολάκης στο πλατό της εκπομπής του Action 24, Καλύτερα Αργά. Ο δημοφιλής πρωταγωνιστής αναφέρθηκε, μάλιστα, στο εξώκοσμο που νιώθει ο ίδιος σε σημεία της τεχνολογίας, όσον αφορά την επικοινωνία μεταξύ των ανθρώπων, αλλά και την πλέον χαρακτηριστική του φωνή.

«Η φωνή σου είναι κάτι από το οποίο μπορείς να ξεφύγεις; Γιατί έχεις μια πάρα πολύ χαρακτηριστική φωνή» υπογράμμισε η οικοδέσποινα του talk show με τον καλεσμένο της να εξηγεί πως «δεν μπορώ μια πλάκα, ούτε στο τηλέφωνο ούτε πουθενά, να ξέρεις, με τη φωνή μου! Δεν γίνεται, με καταλαβαίνουν με τη μία. Αυτοί που με ξέρουν τουλάχιστον, αν και με καταλαβαίνουν και διάφοροι άλλοι άνθρωποι που δεν με ξέρουν γιατί έχω κάνει και αρκετά σπικάζ».

«Το πιο εκπληκτικό είναι ότι μου κάνει μεγάλη εντύπωση, πάρα πολύ μεγάλη, πως καταλαβαίνω ότι με την τεχνολογία μπορείς να μιλήσεις αυτή τη στιγμή στην Αμερική με Viber ή Face Time και να δουν τη φάτσα σου. Να συνδεθεί δηλαδή στον αέρα η εικόνα με τη φωνή, αυτό το καταλαβαίνω. Το ηχόχρωμα όμως πως συντίθεται και καταλαβαίνεις κάποιον από την Αμερική, χωρίς καλώδια, ο οποίος έρχεται στο κινητό σου και λες «έλα ρε Φάνη»; Είναι δηλαδή στην Αμερική και το ηχόχρωμα συντίθεται με τέτοια πιστότητα, αυτό είναι ένα πράγμα το οποίο είναι εξώκοσμο και μεταφυσικό».

«Δεν είχα πάντα αυτή τη φωνή, όχι. Αυτή δημιουργήθηκε με πολλή νύχτα, πολλή κατάπτωση, πολλή υπερβολή και πολύ ποτό. Έτσι φτιάχνεται αυτή η φωνή. Όλα τα πράγματα στη ζωή φτιάχνονται με κόπο και, να ξέρεις, με κόπο φτιάχνονται και τα αρνητικά και τα θετικά» υπογράμμισε, με χαμόγελο, ο Κώστας Αποστολάκη στη συνέχεια της συζήτησης με την Αθηναϊδα Νέγκα.