«Εμετικό» χαρακτήρισε ο Γιάννης Χατζηγεωργίου το τραγούδι της ελληνικής συμμετοχής στη Eurovision.

O ηθοποιός μιλώντας στο «Mega Καλημέρα» αν και χρησιμοποίησε άσχημους χαρακτηρισμούς για το «ζάρι» της Μαρίνας Σάττι, ανέφερε ότι πιστεύει πως «θα πάει καλά» στον διαγωνισμό.

«Δεν θα πω εμετικό, αυτό κομμάτι είναι απαίσιο, στοχευμένα απαίσιο και θα πετύχει» δήλωσε, ενώ ερωτηθείς από τον δημοσιογράφο «Το θεωρείς εμετικό; Για να καταλάβω», ο ηθοποιός απάντησε «ναι είναι εμετικό».

«Η Μαρίνα Σάττι είναι φοβερή αλλά στεναχωρήθηκα, νόμιζα ότι θα ακούσω κάτι υπέροχο», συμπλήρωσε.

Την ίδια άποψη είχε εκφράσει και μια μέρα πριν, μιλώντας στο «Πρωινό Σου Σού»:

«Είναι δική μου γνώμη και άποψη εννοείται, δεν εκφράζω όλο τον πλανήτη. Την Eurovision τη λατρεύω, τη βλέπω κάθε χρόνο, τη λατρεύω, έχω δει πολλά παρατράγουδα και πολλά κομμάτια που δεν πήγαν καλά στη Eurovision να γίνονται διαχρονικά. Το Ζάρι είναι ένα κομμάτι εμετικό, αλλά πανέξυπνο. Τι να κάνω; Αφού εμένα δεν μου αρέσει, τι να κάνω; Αν εμένα αυτή τη στιγμή κάποιος μου πατήσει τον κάλο και κάνω “αααα”και το γράψω σε ένα κομμάτι και το επαναλάβω και γίνει viral, σημαίνει ότι είναι ωραίο κομμάτι;», είχε πει αρχικά.

Μάλιστα, μιλώντας για τη Μαρίνα Σάττι ανέφερε: «Η Μαρίνα Σάττι μου αρέσει πολύ, είναι φοβερή καλλιτεχνάρα. Αλλά στεναχωρήθηκα, γιατί νόμιζα ότι θα ακούσω κάτι υπέροχο και τελικά ακούω αυτό, που εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει καθόλου, το θεωρώ απαίσιο κομμάτι».