Ο Γιώργος Λαμπάτος μίλησε για τον Μάρκο Σεφερλή, το τέλος της δικαστικής τους διαμάχης, αλλά και το γεγονός ότι του έδωσε δουλειά στο θέατρο.

Ο ηθοποιός, ο οποίος ζούσε στα όρια της φτώχειας, μίλησε για το «μεγαλείο του Μάρκου Σεφερλή» σε δηλώσεις του στην εκπομπή «Πρωινό Σου Σου» και στη συνέχεια σχολίασε την αντίδραση του Γιάννη Καπετάνιου που αρνήθηκε να σχολιάσει τη συμφιλίωση του Σεφερλή με τον Λαμπάτο.

«Ένιωσα καταπληκτικά και θέλω να σταθώ στο μεγαλείο του Μάρκου που απέδειξε ότι ένας άνθρωπος που είναι σταρ, δεν είναι σκληρός, άκαμπτος, όπως πολλοί θα περίμεναν ή αδιάλλακτος. Είδαμε το εντελώς αντίθετο, ότι μπορεί δηλαδή να λυπηθεί, να συγχωρέσει, να νιώσει ανθρώπινα. Αυτό το ανθρώπινο πρόσωπο έδειξε σε εμένα και αισθάνομαι όμορφα από την πρώτη στιγμή. Είμαι πολύ χαρούμενος γι αυτό» δήλωσε αρχικά ο Γιώργος Λαμπάτος.

«Δεν αισθανόμουν καθόλου ότι υπάρχει κάτι εναντίον μου, κάποιο μένος, απλά η κατάστασή μου με είχε φτάσει σε ένα σημείο που αισθανόμουν εχθρικά με τους γύρω μου. Είχα πει πολλά πράγματα που με είχαν φέρει σε μια πολύ δύσκολη θέση. Θα μπορούσα να έχω μεγαλύτερα προβλήματα από αυτά που είχα. Η στάση του Μάρκου είναι ένα όνειρο που προσπαθώ να συνειδητοποιήσω τι έγινε. Ότι έδειξε αυτόν τον χαρακτήρα. Είναι απίστευτο, το εκτιμώ και το σέβομαι. Έχω πολύ μεγάλη αγάπη και αισθάνομαι ότι θέλω να του ζητήσω άλλη μια φορά συγγνώμη και όσες φορές μπορώ. Εχω εκτεθεί πολύ σοβαρά με τα λόγια που έχω πει, αλλά ευτυχώς όλα καλά» πρόσθεσε ο Γιώργος Λαμπάτος για τον Μάρκο Σεφερλή.

Όσον αφορά στην αντίδραση του Γιάννη Καπετάνιου, τόνισε: «Είχαμε καλή συνεργασία. Κάποια λόγια είχαμε πει κατόπιν. Λογικά τον πείραξαν αυτά που είπα για τον Μάρκο. Δεν έχει γίνει κάτι συγκεκριμένο».