Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής του Alpha «Happy Day» έκανε ο Γιάννης Καπετάνιος, στα παρασκήνια του «J2US» όπου και συμμετέχει φέτος.

Ωστόσο, μία αντίδρασή του προκαλεί ερωτηματικά καθώς δεν θέλησε να απαντήσει σε μια συγκεκριμένη ερώτηση.

Ειδικότερα, ο γνωστός ηθοποιός, Γιάννης Καπετάνιος, αρνήθηκε να απαντήσει στην ερώτηση που του έκανε η ρεπόρτερ για τη συμφιλίωση του Μάρκου Σεφερλή με τον Γιώργο Λαμπάτο.

«Δεν θέλω, δεν θα απαντήσω, δεν θα απαντήσω! Όχι, όχι, δεν θέλω, δεν απαντάω», είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Καπετάνιος.

Σεφερλής και Λαμπάτος άφησαν πίσω τις διαφορές τους

Μάρκος Σεφερλής και Γιώργος Λαμπάτος όχι μόνο άφησαν πίσω τους τη δικαστική διαμάχη, αλλά ετοιμάζονται πλέον για τη νέα συνεργασία τους.

Οι ηθοποιοί μίλησαν στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και αναφέρθηκαν στη σχέση τους, αλλά και τη συμβολή του Μάρκου Σεφερλή στο να ορθοποδήσει ο ηθοποιός, ο οποίος λίγους μήνες πριν βρισκόταν σε τραγική οικονομική κατάσταση.

«Έρχεται στην πρόβα με τόση όρεξη και αισθάνομαι ότι έκανα ένα καλό σε κάποιον που ήθελε να πάρει τη ζωή στα χέρια του», είπε Μάρκος Σεφερλής για τον Γιώργο Λαμπάτο. «Παλιός γνώριμος, παλιός φίλος, παλιός συνεργάτης που τώρα είναι και νυν. Οι φιλίες δεν αλλοιώνονται στον χρόνο. Συμβαίνουν διάφορα πράγματα, από εκεί και πέρα όμως τα φέρνει έτσι η ζωή ώστε να ξανασυναντιέσαι με κάποιον άνθρωπο που έχεις περάσει καλά, έχεις μοιραστεί το ίδιο σανίδι. Έτσι λοιπόν και με τον Γιώργο εδώ και πάλι» πρόσθεσε ο Μάρκος Σεφερλής.

Από την πλευρά του ο Γιώργος Λαμπάτος είπε: «Όταν είσαι με τον Μάρκο ξέρεις ότι θα δουλέψεις πάρα πολύ, γιατί είναι εργάτης στο θέατρο. Ξέρεις όμως ότι θα περάσεις και πολύ όμορφα. Μου φαίνεται σαν όνειρο αυτό το πράγμα, γιατί δε θα μπορούσα να είμαι σε καλύτερο πλευρό από τον Μάρκο Σεφερλή».