Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» χθες το βράδυ όπου μίλησε μεταξύ άλλων για τα πρώτα του βήματα στον καλλιτεχνικό χώρο και αναφέρθηκε σε μια από τις πρώτες ταινίες που συμμετείχε.

Ο ηθοποιός μίλησε για την ταινία «Οξυγόνο» των Ρέππα και Παπαθανασίου που κυκλοφόρησε το 2003 και στην ταινία ο χαρακτήρας που υποδύεται ο Γιάννης Τσιμιτσέλης βιάζεται: «Ήμουν τότε 22 ετών και ξαφνικά κάνω μία μεγάλου μήκους ταινία. Και έχω μια σκηνή που με βιάζουν. Για μένα ήταν έτσι κι αλλιώς πολύ δύσκολο, γιατί ήταν ο πρώτος μου μεγάλος ρόλος, πολύ δύσκολο», είπε ο ηθοποιός και συνέχισε: «Με το που τελείωσε αυτή η σκηνή μπορούσα να απολαύσω την ταινία μετά. Πριν είχα έναν κόμπο στο στομάχι για το πώς θα κάνω αυτή τη σκηνή, δεν ήταν καθόλου εύκολο δηλαδή με το που έγινε η σκηνή του βιασμού, με το που τελείωσε δεν μιλούσε κανένας. Άρχισα να βρίζω, να κλοτσάω καρέκλες, να κλοτσάω ό,τι έβρισκα από αντίδραση, από τα νεύρα μου».

Στο καστ της ταινίας συμμετείχαν μεγάλα ονόματα ηθοποιών, όπως η Νένα Μεντή, η Τζόυς Ευείδη, η Μαρία Καβογιάννη και ο Αλέξης Γεωργούλης.