Ο πρώην… συνεργάτης της Μαρίνας Σάττι, Τάσος Ξιαρχό, σχολίασε το τραγούδι της Eurovision, τις… ομοιότητες με τον Πιτσίνιαγκα και τη μεταξύ τους κόντρα.

Ειδικότερα, ο Τάσος Ξιαρχό μίλησε για τη συνεργασία που είχε με τη Μαρίνα Σάττι και την τότε viral χορογραφία που είχαν κάνει για το τραγούδι «Μάντισσα» το 2017.

Σε δηλώσεις του στο «Breakfast@Star» για το «Ζάρι» που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision, ο χορογράφος είπε: «Είναι Μαρίνα Σάττι 100%. Είναι μια πρόταση. Δεν μου άρεσε λίγο η εικόνα, που βλέπαμε μια διαφορετική Αθήνα από αυτήν που αγαπάμε και μια Ελλάδα λίγο spicy. Είναι μια πλευρά της, ένα κομμάτι που υπάρχει έντονα στην Ελλάδα, ένα concept. Ξεκινούσε σαν ινδικό από τα βάθη του Bollywood και της Ινδίας. Της αρέσει. Δεν το προτίμησα, αλλά μου αρέσει σαν άκουσμα».

«Δεν είδα κάτι τρομερό, απλή. Πιστεύω ότι θα κάνει το μπαμ στη σκηνή. Όταν κάτι είναι καλό θα ακούσεις πολλά αρνητικά», είπε για τη χορογραφία.

Για το κοινό που διχάστηκε με το τραγούδι της Eurovision, σχολίασε: «Η μουσική τέχνη δεν έχει κανόνες. Μπορείς να φέρεις 5 κουπλέ, ένα ρεφρέν. Δεν έχει κατηγορίες. Πρέπει να είμαστε στάνταρ; Επειδή τα έκανε ο Φοίβος έτσι, να μείνουν πάντα έτσι; Πάμε για πεντάδα. Μου αρέσει και δεν μου αρέσει».

Αναφορικά με το ξέσπασμα της Εύης Δρούτσα ότι το «τα τα τα» είναι κλοπή από το «Δυνατά» του Στέφανου Πιτσίνιαγκα» ο Τάσος Ξιαρχό δεν συμφωνεί. «Δεν έχει καμία σχέση. Η Εύη Δρούτσα βρήκε την ευκαιρία να πει κάτι» είπε.

«Με την Μαρίνα δεν μιλάμε γιατί δεν βρισκόμαστε κιόλας κάπου. Έχουμε μείνει στα πρώτα μας βήματα κι οι δύο που είχαμε κάνει τη μεγάλη της επιτυχία και το έχουμε αφήσει εκεί πέρα. Αν ποτέ βρεθούμε… Δεν μου άφησε τόσο πικρία το ότι δεν πληρώθηκα, όσο ότι έχασα τη δουλειά επειδή μία χορεύτρια που είχα πάρει, την έκανε κολλητή και μου πήρε εμένα τη δουλειά. Πιο πολύ με πειράζει που οι άνθρωποι είναι στη γωνία για να αρπάξουν τις ευκαιρίες που εσύ έχεις δημιουργήσει στον εαυτό σου. Είμαστε κι οι δύο πολύ δυναμικά παιδιά και πολύ έντονοι. Κρατήσαμε κι οι δύο μια ασπίδα και μείναμε μακριά ο ένας από τον άλλον» συμπλήρωσε ο Τάσος Ξιαρχό.