Ο Κρις Μάρτιν και η Ντακότα Τζόνσον πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Ο τραγουδιστής των Coldplay ζήτησε την ηθοποιό σε γάμο «πριν από λίγο καιρό», σύμφωνα με τη βρετανική «Mirror». «Είναι ξετρελαμένοι ο ένας με τον άλλον από την πρώτη μέρα, οπότε το επόμενο βήμα ήταν αναπόφευκτο», υποστήριξε η πηγή την Τετάρτη.

«Δεν βιάζονται να προγραμματίσουν τον γάμο, αλλά απλώς απολαμβάνουν να επισημοποιήσουν τη δέσμευσή τους».

Το ζευγάρι φέρεται επίσης να έχει την έγκριση της πρώην συζύγου του Μάρτιν, Γκουίνεθ Πάλτροου, η οποία τον περασμένο Οκτώβριο δήλωσε ότι είναι «καλή φίλη» με την πρωταγωνίστρια του «Madam Web» και την περιέγραψε ως «ένα αξιολάτρευτο, υπέροχο άτομο».

Το ζευγάρι είναι μαζί από το 2017, αλλά χώρισε για λίγο το 2019. Η Τζόνσον, κόρη του ηθοποιού Ντον Τζόνσον και της υποψήφιας για Όσκαρ ηθοποιού, Μέλανι Γκρίφιθ, πυροδότησε φήμες περί αρραβώνων το 2020 όταν φωτογραφήθηκε με ένα μεγάλο δαχτυλίδι στο αριστερό της χέρι.

Αν και προσπαθούν να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, η 34χρονη Τζόνσον, σε συνέντευξή της στο Bustle που δημοσιεύτηκε αυτή την εβδομάδα, μιλούσε για τα παιδιά του Μάρτιν και της Πάλτροου. «Αγαπώ αυτά τα παιδιά σαν να εξαρτάται η ζωή μου από αυτό. Με όλη μου την καρδιά», είπε αναφερόμενη στην κόρη του πρώην ζευγαριού, Apple, 19 ετών, και τον γιο τους, Moses, 17 ετών.

Σε άλλο σημείο, αναφέρθηκε στη φιλία της με την 51χρονη Πάλτροου και σημείωσε ότι πιστεύει ότι η οικογένεια που επέλεξε είναι «εξίσου σημαντική, αν όχι περισσότερο» από την οικογένεια που συνδέεται με αίμα.

Ο Μάρτιν, 47 ετών, ήταν παντρεμένος με την Πάλτροου για 11 χρόνια, προτού ανακοινώσει τον «συνειδητό χωρισμό» τους το 2014. Το διαζύγιό τους οριστικοποιήθηκε το 2016.

Η Τζόνσον δεν έχει παντρευτεί ποτέ, αλλά στο παρελθόν έβγαινε με τον σαϊεντολόγο, Τζόρνταν Μάστερσον, και τον Μάθιου Χιτ.