Για τον θαυμασμό της προς τον Γιώργο Κιμούλη μίλησε η Σοφία Βογιατζάκη κατά την παρουσία της ως καλεσμένη στην εκπομπή «I Love Σου Κου». Η Σοφία Βογιατζάκη θέλωντας να υπερασπιστεί τον Γιώργο Κιμούλη, καταφέρθηκε κατά όσων κατήγγειλαν τον ηθοποιό για κακοποιητική συμπεριφορά.

«Δεν θα τον αφήσουμε στην ησυχία του αυτόν τον άνθρωπο, όχι, δεν θα τον αφήσουμε. Έχω μιλήσει και τα έχω πει αυτά. Εμένα με αφορά η προσωπική μου σχέση με τους ανθρώπους. Όταν δεν γνωρίζω έναν άνθρωπο, θέλω να τον γνωρίσω για να έχω κρίση, άποψη και θέση για το τι είναι. Ο κάθε άνθρωπος δεν σου ξυπνάει τα ίδια πράγματα», σημείωσε αρχικά και συνέχισε.

«Ο θαυμασμός μου, η αγάπη μου και η εκτίμησή μου στο πρόσωπό του ήταν, είναι και θα είναι αυτή. Η αγανάκτηση των συναδέλφων μου δεν με αφορά. Οι άνθρωποι που βγαίνουν και δημοσιοποιούν, το θεωρώ αποτρόπαιο».

Η Σοφία Βογιατζάκη είπε στη συνέχεια: «Έχω πρόβλημα μαζί σου; Κάνω καταγγελία, το ψάχνουν, ένοχος, κρεμάστε τον. Φτάσαμε στο σημείο να θάβουμε ζωντανούς ανθρώπους και να τους κρεμάμε στα περίπτερα, επειδή ο οποιοσδήποτε μπορεί ανά πάσα στιγμή να βγει δημόσια και να πει το οτιδήποτε.

Και το θεωρούμε δεδομένο πριν αποδειχθεί. Και καταστρέφουμε ζωές, καταστρέφουμε ανθρώπους. Δεν καταλαβαίνω γιατί γίνεται όλο αυτό το ανθρωποφαγικό. Δεν εκτιμώ καθόλου τους ανθρώπους που βγήκαν και το έκαναν αυτό. Η πρόθεση αυτών που βγήκαν δεν μου είναι καθαρή».